Opendag Scouting Indaba

Zwolle – Een nieuw schooljaar is net begonnen en dan komt de keuze ‘ waar gaat mijn kind op’. Scouting Indaba in Zwolle Zuid houdt opendag om te oriënteren. In een notendop is te zien wat Scouting allemaal inhoudt. Iedereen kan het ervaren door mee te doen door iets lekkers te maken op een heus kampvuur. Verder is er nog kratstapelen, crea-bea, genieten op de zelf gemaakte familieschommel en er is een springkussen.

Bij de info-stand wordt alle noodzakelijke informatie gegeven om een keuze te maken. De contributie is laag. Ook voor minima zijn er mogelijkheden om op scouting te gaan. Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij scouting op een natuurlijke manier. Leren door te ontdekken en samenwerken door te doen is voorbereiden op de toekomst, waarin we meer afhankelijk van elkaar worden.

Dit jaar valt de opendag samen met nationale burendag. Indaba en de organisatie van de burendag in Ittersum hebben elkaar gevonden. De activiteiten bij Indaba maken onderdeel uit van het spelparcours van burendag Ittersum. De bezoekers van Indaba kunnen ook gratis dit spelparcours doen.

Om de unieke samenwerking met de buren te onderstrepen gaat Indaba zaterdag een degelijke picknick bank plaatsen in de wijk.

Jong en oud is van harte welkom op zaterdag 23 september. Het clubgebouw staat aan de Thorbeckelaan in Zwolle Zuid en is open van 14.00 uur tot 16.00 uur. De limonade, thee en koffie staat (gratis) klaar voor alle bezoekers. Kijk voor meer informatie over de Scoutinggroep alvast op www.indabagroep.nl

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Ik ben gereserveerd voor wat betreft de scouting.
  Gezellig met mekaar in een kringetje liedjes zingen? Mwoah beetje uit de tijd zou ik zeggen.  ⚠️ Meld

 2. Uit de tijd…tja nee nu op een zolderkamertje achter de pc, of iPad op de bank, of tv kijken dat is top! Nee laat die kleine van mij maar lekker buiten ravotten bij de scouting.


  ⚠️ Meld

 3. leuk hoor met al die leiders. je weet nooit wat er allemaal gebeurd. bij mij gaan de haren recht overeind staan als ik zon griezel zie fietsen in zon groen bloesje met een tiental kinderen erachteraan.


  ⚠️ Meld

 4. Met die gedachten zijn daarom ook alleen maar vrouwen in het onderwijs of de zorg. Wie wil zijn kind achterlaten bij een man of zich laten verzorgen door een man? Moet wel een pedo of homo zijn.

  Scouting, leuk daar leren de kinderen meer van dan op het mobieltje de hele dag of de spelcomputer.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.