La Place opent Café in Hudson’s Bay in Zwolle

Zwolle – Vanaf nu kan iedereen in de omgeving van Zwolle genieten van natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten van La Place. De restaurantketen verwelkomt al bezoekers en zal op vrijdag 29 september feestelijk de deuren openen van het nieuwe selfservice café op de tweede verdieping van Hudson’s Bay in Zwolle. Hier serveert La Place dagelijks ontbijt, lunch en diner: van smoothies, spelt focaccia’s, salades, koeken en soep. Uiteraard kunnen gasten ook bij het café terecht voor huisgemaakt gebak met een verse kop koffie of thee. Het nieuwe La Place café biedt binnen ruimte aan 58 gasten en buiten is plaats voor 128 bezoekers. La Place zal dit jaar ook andere restaurants en café’s in de Hudson’s Bay warenhuizen openen.

Zoals gasten van La Place gewend zijn, bestaat de nieuwe La Place in Zwolle uit een centraal plein met open keuken en diverse marktkramen waar dagelijks de heerlijkste gerechten en dranken vers worden bereid. Enthousiaste medewerkers maken de eigen, unieke recepten van La Place klaar onder de ogen van de klant. Zij gebruiken hiervoor verse, eerlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten. In het brede aanbod van La Place ligt de nadruk op veelzijdige en gezonde voeding Gezellige zitjes en wifi
"Fantastisch om onze gasten nu kennis te laten maken met onze smaakvolle, huisgemaakte producten en seizoensgerechten. Het nieuwe café is huiselijk opgezet met zitjes, banken en stoelen, zodat je er zowel gezellig met z’n tweeën als met een klein groepje terecht kunt. Ook aan de zakelijke bezoeker is gedacht. Zo is het hele café voorzien van gratis wifi, dus je kan er ook werken", vertelt Elize Koldenhof, Manager food van La Place Zwolle. Het selfservice café heeft 23 medewerkers in dienst.

Over La Place
Al bijna 30 jaar is La Place een succesvolle foodserviceformule waarbij natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen. De horecaketen combineert het beste van de markt met een selfservice restaurant. Sinds de oprichting in 1987 speelt La Place in op de trend van gezonde voeding. Zo werken de professionals uitsluitend met verse, eerlijke en waar mogelijk biologische grondstoffen en worden eigen, unieke recepten voor de ogen van de klant bereid. La Place heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Het is een stuk kleiner geworden en binnen maar weinig plek. De winter komt eraaan en zie dan niet veel mensen buiten gaan zitten. Gemiste kans lijkt me!?


  ⚠️ Meld

 2. Mij viel eerlijk gezegd de nieuwe Hudsay Bay in het algemeen tegen.
  Ik had een ander concept verwacht dan V&D. Het enige verschil lijkt te zijn dat ze gebruik maken van moderner meubilair en dat de La Place veel kleiner is geworden.


  ⚠️ Meld

 3. Ik had een ander concept verwacht dan V&D.

  Erg duur, moet terugverdiend worden he.

  hudson day zal toch echt wel beter zijn
  ja zo goedkoop als v&d dat kon ook niet uit
  😉


  ⚠️ Meld

 4. En maar mekkeren, we moeten met z’n allen juist blij zijn dat Zwolle weer een groot filiaal rijker is geworden in de binnenstad.
  Dat grote stuk leeg beton was toch geen gezicht!!!!
  En dat het allemaal wat duurder is dan V&D…..Viola.
  Er zijn altijd mensen die het voor niks willen hebben, gelukkig is voor hen dan de Blokker of de Hema of evt de kringloopwinkel.  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.