FC Zwolle wint ruim van Haarlem

Vrijdagavond heeft FC Zwolle met ruime cijfers van HFC Haarlem gewonnen. De uitslag werd: 3-0.

Voor rust, in de 41e minuut, scoorde Kleizen voor Zwolle de 1-0. In de tweede helft scoorden Van der Haar (63′) en Holla ( 76′ penalty) voor de Zwollenaren. Door dit resultaat behoudt Zwolle haar ongeslagen status in het Oosterenk stadion dit seizoen. Buiten dit goede resultaat staat FC Zwolle, samen met aartsrivaal GA Eagles, nu op de derde positie in de Jupiler League. Koploper RKC Waalwijk staat slechts twee punten verwijderd van de Zwollenaren.


Albert van de Haar vol onbegrip na een gele kaart

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Rene juich nog maar niet te vroeg met dat ze de Eagles weer hebben ingehaald want hier gaat het ook op en neer en hebben we vaker gezien bovenaan en tegen het einde weer in de middenmoot dus even rustig houden de competitie is nog ver voor het einde

 2. Pjotr,
  Ik sla ons hoger aan dan de Eagles hoor.
  De trainer gaat daar ook al weg, en ze gaan niet zoveel punten meer halen……… 😀 ;D

 3. Ach,

  eagles hebben een opleving gehad, maar zo’n reeks hebben ze nog nooit volgehouden. Ze hebben een periode en dat is voor hun nog altijd het hoogst haalbare geweest. Ik zie deventer weer terugzakken naar de middenmoot en Zwolle bij de eerste 4 a 5 blijven. Misschein wel directe promotie?

 4. @ john…. directe promotie lijkt me niet iets wat fc zwolle zou moeten nastreven. Gewoon lekker ieder jaar meespelen in de na-competitie, verdient stukken beter. En zeg nou zelf… wat heeft fc zwolle nu in de eredivisie te zoeken?

 5. Je moet het altijd nastreven om op het hoogste niveau te spelen. En inderdaad, de vorige keer zat club aan zijn top in de eredivisie, de faciliteiten waren niet toereikend en het team was op leeftijd. Nu is alles anders, vanaf volgend jaar staat er een fantastisch stadion en er staat een jong elftal met een trainer met visie.

  Neemt niet weg dat ik Zwolle ook niet zie promoveren, zoals Everse het zelf al zei, dit is geen kampioensploeg. Maar mocht promotie zich voordoen dan ben ik daar zeker blij mee, je moet toch altijd het hoogsthaalbare nastreven?

 6. Idd Peter, en dan hebben we het ook nog niet gehad over de speeltijden! Eindelijk verlost van die vrijdagavond!
  En een nieuw stadion krijg je sneller vol als we tegen topclubs spelen. Maar inderdaad realistisch gezien zullen wellicht niets klaar spelen, maar iedereen kijkt volgensmij wel weer uit naar een avontuur in de eredivisie!
  Ai, kreeg weer een pijnlijke herinnering van v/d haar die een penalty tegen W2 miste….

 7. In het voorjaar van 2008 staan we met z’n allen te juichen.
  Of omdat FCZ kampioen is, of omdat FCZ in de finale van de KNVB-beker staat. 😉

Reageer