Sef terug naar poppodium Hedon

Zwolle – Vrijdag 29 september keert rapper Sef terug naar poppodium Hedon. Begin dit jaar bracht hij zijn goed ontvangen album Excusez Moi uit. Voor zijn nieuwe tour gaat Sef op pad met collega-artiest Falco Benz. "De nummers lenen zich door de stevige funk er goed voor om er live nog meer uit te halen", aldus Sef. Het is de tweede keer dat de Amsterdamse rapper in Hedon staat, de laatste keer was in het voorjaar van 2016.

sef.png 

Sef begon zijn carrière als onderdeel van de groep Flinke Namen. Na alle platina en gouden platen was het in 2011 dan toch echt tijd voor zijn debuutalbum, De Leven, die lovende recensies kreeg en hem in 2012 een 3FM nominatie opleverde voor ‘beste rapper’. Afgelopen jaar sleepte Sef nog een nominatie voor de prestigieuze 3voor12 Award in de wacht. Door de jaren heen had de Amsterdammer hits met onder andere The Partysquad, Dio en The Opposites.

Afgelopen week lanceerde de rapper zijn website http://www.bestelnusefspullen.nl / waar te zien is hoe hij op een ludieke manier zijn nieuwe merchandise presenteert. Een mooi voorbeeld van de creativiteit van deze rapper. Kaarten voor de show van Sef zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en Plato Zwolle.

—————————————————————————————————————-

SEF

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 29 september 2017

Open : 20:30 uur

Aanvang : 21:00 uur
Entree : €12,50

Tickets zijn verkrijgbaar online via www.hedon-zwolle.nl en bij de Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.

—————————————————————————————————————-

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ja want in Rotterdam en Amsterdam zit geen rauwe oldskool hiphop? (ik denk dat je dat met multiculti bullshit bedoeld)Winne, Hef, def-p en spookrijders zijn zo rauw als het kan en komen uit rotterdam en amsterdam.

    Ik snap je punt wel, Co de Rood heeft ook niks met de stijl van Lil Kleine, Broederliefde of bijvoorbeeld een Sef. Maar de term multicultishit heeft daar geen moer mee te maken natuurlijk.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.