Golden Earring terug naar Zwolle

Zwolle – Op zaterdag 20 januari 2018 keert de legendarische rockformatie Golden Earring terug naar de IJsselhallen Zwolle. Na een aantal jaren afwezigheid zullen de Godfathers van de Nederlandse Rock-‘n-Roll de IJsselhallen weer op zijn kop zetten met een gegarandeerd wervelend concert. De kaartverkoop start zaterdag 23 september 10.00 uur.

william_rutten__small.jpg
Foto: William Rutten

De levende rocklegende Golden Earring kan na meer dan 50 jaar aan de top putten uit een lange reeks van hits. Wie kent niet de wereldhits "Twilight Zone", "When The Lady Smiles" en "Radar Love". Oud en jong zingen deze nummers uit volle borst mee en schromen niet om op overtuigende wijze blijk te geven aan het plezier wat een ieder aan een concert met deze Haagse rockgroep beleeft. Zij zijn de enige echte Godfathers van de Nederlandse rock en staan altijd garant voor een enerverend concert. Dit tot groot genoegen van de vele fans bestaande uit drie generaties popmuziekliefhebbers. In december 2015 vierde de band, in de klassieke bezetting bestaande uit Rinus Gerritsen (bas/toetsen), George Kooymans (gitaar/zang), Cesar Zuiderwijk (drums) en Barry Hay (zang/gitaar), hun 50 jarig jubileum groots in de Ziggo Dome maar nu, bijna twee jaar later, is van rustiger aan doen geen sprake.

De band Luminize zal het voorprogramma deze avond verzorgen. De all-girls rockband, bestaande uit Matilda, Irena, Marcela en Tea, timmert hard aan de weg binnen de Nederlandse muziek scene. Naast hun ongekende energie en dynamische shows willen zij laten zien dat vrouwen en meisjes ook kunnen rocken!

In de IJsselhallen Zwolle zal er als vanouds weer een stevig rockconcert worden gebracht. Nummer 1 hits èn publieksfavorieten ‘Radar Love’, ‘Twilight Zone’ en ‘When The Lady Smiles’ zullen ongetwijfeld uit volle borst worden meegezongen door het publiek. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketmaster via 0900-3001250 (45cpm), www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen. Entreeprijs voorverkoop € 32,50 (excl. servicekosten).

Artikel delen:
Reacties 2
 1. ze komen daar al jaren
  en geen earring fan zal daarom thuis blijven
  cassettebandje er in en gaan
  paar ouwe rockers voor de fun (livé doen ze al jaren niet meer )
  en niemand die het hoort of probleem van maakt

  8)8)8)


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.