Calvin Punter presenteert het B-Team

Zwolle – De 20-jarige Calvin Punter uit Zwolle is een van de vijf gezichten van het B-Team, een nieuw consumentenprogramma van No Limits Network van KRO-NCRV. No Limits Network is een online platform dat zich richt op mensen met een beperking. De eerste aflevering van het B-Team is vanaf donderdag 5 oktober te zien op Youtube.

calvin.jpg

Calvin heeft zelf autisme en doet mee met aan het B-Team om alle vooroordelen over mensen met een beperking de wereld uit te helpen. "Ik merk dat er veel vooroordelen en misvattingen over autisme bestaan. Natuurlijk is het voor mij een beperking maar dat betekent niet dat ik niets zou kunnen. En mijn autisme kan ook een voordeel zijn. Want ik kan me helemaal vastbijten in dingen die ik graag wil bereiken. Dus laat die consumentenproblemen maar komen!"

Het B-Team is een web only-programma van No Limits Network van KRO-NCRV, waarbij consumentenproblemen van mensen met een beperking aan de kaak worden gesteld. Zo heeft het B-Team deze zomer een petitie voor een onbeperkt Openbaar Vervoer opgesteld, die in korte tijd meer dan 10.000 keer is ondertekend. Het B-Team wordt gemaakt door en voor jongeren met een beperking. Vanaf donderdag 5 oktober is het B-Team wekelijks te zien op Youtube en Facebook.

Artikel delen: