Ruime overwinning Hanze Catering

Eredivisionist Hanze Catering heeft de eerste helft van de driebandencompetitie met slechts drie verliespunten afgesloten. Het blijft daarmee één punt achter op Crystal Kelly, dat herfstkampioen werd. Hanze Catering sloot de eerste helft af met een 0-8 overwinning op Dekker Keukens.

De zege in Utrecht kwam eenvoudig tot stand. Ook was 26 een bijzonder getal. Zo maakte Hans van der Wurf 26 caramboles tegen Ad Koorevaar, die in de vijftig beurten vergende tweestrijd gemakkelijk winnaar werd. Dat overkwam ook Martin Horn, die na het echec van vorige week tegen Frans van Kuyk zijn revanche nam op Jef Philipoom. In 26 beurten snelde de Duitse kampioen naar een 39-50 overwinnning.

En daarmee was het nog niet afgelopen. John Tijssens werd door Dick Jaspers in 26 beurten naar een 21-50 nederlaag gespeeld en gezien de onderlinge tweestrijd om zo’n hoog mogelijk algemeen moyenne te halen, trachtte Torbjörn Blomdahl nog minder beurten te verbruiken tegen Eddy Merckx. Het werden er tegen de ex-wereldkampioen toch 26 en kon de Zweed de Belgische kopman van de Utrechters met 47-50 achter zich houden.

In de nationale bekercompetitie heeft Hanze Catering zich voor de derde ronde geplaatst. In Den Haag werd tegen L. Frauenfelder BV de return gespeeld. Werd de uitslag in Zwolle 8-0 voor Hanze Catering, ook in Den Haag werd er door de Zwollenaren opnieuwe een 0-8 overwinning geboekt.

Artikel delen:

Reageer