Start zaalcompetitie met winst op SDOL

Zwolle – Handbaldames Travelbags/HV Zwolle moesten zaterdagavond 7 oktober tegen Dames 1 van Broekland. Meestal een spannend duel. De dames van Zwolle kwamen al snel op een voorsprong van 0-2. Hierna hebben ze deze voorsprong alleen nog maar verder uitgebouwd. Er werd op snelheid gespeeld door beide teams. De dekking van Zwolle stond collectief, Broekland had moeite om er doorheen te komen. De stand liep al gauw op tot 5-10 door een mooie bal van Kim Zieleman. Als ze eroverheen wilden schieten, hadden de dames van Zwolle nog een aantal ballen goed geblokt. De ruststand was 6-17.

img_5142.jpg
Archieffoto 

Met een grote voorsprong gingen de dames van Zwolle de tweede helft in. Broekland begon de tweede helft sterker en kwam iets dichterbij. Maar Zwolle wist goed de controle over de wedstrijd te houden. Dit kwam vooral door de collectieve dekking. Zwolle kreeg in de laatste seconde nog een penalty, die door Hanne-lore Adolfsen (Dames A-speelster, red.) geweldig werd ingeschoten. Dit bracht de eindstand op 18-26. Een wedstrijd waarin Zwolle als team collectief stond en sterk samenspel had. Wij willen Kim en Hanne-lore bedanken voor hun inzet tijdens de wedstrijd.
Alle supporters bedankt! De volgende wedstrijd wordt zondagmiddag (15 oktober 2017) thuis gespeeld tegen de dames van Heeten om 13:15 uur.

Artikel delen: