Sportweek tijdens de herfstvakantie

Zwolle – De herfstvakantie is in aantocht en dat betekent dat er weer een sportweek wordt georganiseerd! Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar zijn in deze sportieve week van harte welkom om te komen sporten in het Theater van de Sport – Landstede Sportcentrum. Doel van de middagen is om kinderen kennis te laten maken met de sporten volleybal, basketbal en zaalvoetbal. Lekker actief zijn en een leuke middag hebben, daar gaat het om!

2017_herfstvakantie_sportweek.jpg
Het programma voor deze Herfstvakantie Sportweek ziet er als volgt uit: 

Zaalvoetbal op maandag 23 oktober van 14:00 – 16:00 uur
Volleybal op dinsdag 24 oktober van 14:00 – 16:00 uur
Basketbal op woensdag 25 oktober van 14:00 – 16:00 uur

Deelname bedraagt € 2,50 per kind per middag, aanmelden is niet nodig. Als je kind(eren) twee middagen willen komen sporten, betaal je totaal € 4,- per kind. Voor drie dagen lekker sporten is de bijdrage € 5,- per kind. De kinderen worden tussendoor getrakteerd op iets lekkers en krijgen na afloop een gadget cadeau.

De Sportweek is een initiatief van het Theater van de Sport – Landstede Sportcentrum in samenwerking met SportService Zwolle, Volleybal Club Zwolle, SVI Volleybal, ZAC Basketbal, VV Voorsterslag en SVI Zaalvoetbal. De activiteiten vinden plaats in het Landstede Sportcentrum aan de Hogeland 10 in Zwolle. Kijk voor meer informatie op www.landstedesportcentrum.nl.

 

Artikel delen: