Auto delen met wethouder van Willigen

Zwolle – Wil je de nieuwe auto van de Zwolse wethouder duurzaamheid en mobiliteit Michiel van Willigen uitproberen? Hij schuift graag even door naar de passagiersstoel en praat je meteen bij over het concept van autodelen. Wil je liever toch een Tesla besturen? Of informeren naar de autodeel ervaring van wethouder Tom Vleerbos uit Tubbergen? Het is allemaal mogelijk op woensdag 18 oktober in Zwolle.

Vanaf 17 uur organiseren Enpuls, Buurkracht en Natuur en Milieu Overijssel een bijeenkomst over (elektrisch) autodelen. Op deze avond kunnen geïnteresseerden door middel van workshops kennismaken met elektrisch rijden en met deelmobiliteit. Deelnemers kunnen informatie uitwisselen met autodelers in Overijssel. Met wie delen ze de auto, op het werk of met de buren? Hoe hebben zij het aangepakt, regelen ze het onderling in goed vertrouwen of laten ze zich ontzorgen door een platform als Buurauto, Testrijder of Snappcar? En ook alle vragen over bijvoorbeeld het laden van elektrische auto’s thuis en onderweg komen aan bod.

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Omdat de avond al vroeg begint wordt er voor soep en broodjes gezorgd. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk en kan via www.natuurenmilieuoverijssel.nl.

Deze bijeenkomst is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Provincie Overijssel.

Artikel delen: