Brassband David in ‘Muziek met een Plus’

Zwolle – ‘De leukste brassband van Nederland’ laat van zich horen. In de concertreeks ‘Muziek met een Plus’ zal Brassband David op zondag 15 oktober aanschuiven in de Hoofdhof te Berkum en op eigen wijze invulling geven aan de ‘Plus’ van dit muziekoptreden.

20170328-brassband_david.jpg 

Brassband David treedt op in de concertserie ‘Muziek met een Plus’. In deze concertreeks verzorgen uiteenlopende muziekensembles aantrekkelijke optredens. Vocaal en instrumentaal, van klassiek tot modern, elke keer aangevuld met elementen om het muziekoptreden te ondersteunen. het thema van het concert van 15 oktober is ‘Missie’. Brassband David, afgelopen juli door radioprogramma ‘De Klassieken’ van NPO Radio 4 uitgekozen tot ‘De leukste brassband van Nederland’, staat onder muzikale leiding van dirigent Wilbert Zwier.

Brassband David nodigt iedereen van harte uit om zondagmiddag 15 oktober bij het concert aanwezig te zijn. Het optreden begint om 15.00 uur en vindt plaats in de Hoofdhof in Berkum. Adres: Kerkweg 26, in Zwolle. Kaartjes a € 10,00 zijn vooraf te bestellen via www.muziekmeteenplus.nl of voorafgaand aan het concert aan de kassa.

Cultureel Ambassadeur
Brassband David is de enige brassband in Zwolle en de oudste Zwolse muziekvereniging.
De muziekvereniging werd al in 1895 in Zwolle opgericht en bestaat 122 jaar. De afgelopen jaren profileert Brassband David zich, met succes, als Cultureel Ambassadeur van Zwolle. De vereniging wil graag verrassen met spannende concerten. Brassband David heeft een eigenwijze kijk op muziek maken en wil mensen met cultuur verbinden. Dit draagt ze graag binnen en buiten de stadsgrenzen uit want Brassband David is, als Zwolse vereniging, trots op Zwolle!

 

Artikel delen: