Artiesten komen langs café’s tijdens Kerstival

Het evenement Kerstival is in 2000 door 8 horeca ondernemers in de Kamperstraat en de Jufferenwal geïntroduceerd in Zwolle. In goed overleg is een jaar later dit evenement onder de vlag van de HESZ gaan opereren om de uitstraling in de gehele binnenstad beter vorm te geven er hebben toen ook 14 Cafés aan deelgenomen.

Dit jaar doen er 21 Cafés mee aan dit evenement en het artiestenaanbod is weer sterk gestegen. Het streven blijft dat dit evenement in de loop der jaren wordt uitgebouwd tot een vast gebeuren met ongeveer 20 cafés in de binnenstad van Zwolle. Volgens voorzitter van de HESZ, John van Dinther, is het bijzondere element bij het Kerstival dat niet het publiek van Café naar Café behoeft te gaan, maar dat de artiesten een rondje maken langs een aantal Cafés binnen hun groep. Zodanig, dat de bezoeker binnen de vier uur durende sessie alle artiesten te zien krijgt in het Café van zijn keuze.

Het is uiteraard de bedoeling dat er een prettige kerstsfeer komt te hangen in de diverse Cafés, ook wordt er door enkele Cafés de ouders van het jeugdige personeel uitgenodigd om op deze manier eens te laten zien waar hun dochter of zoon zo nu en dan aan het werk is, dit is vaak anders niet mogelijk omdat het soms jongerencafés zijn waar normaliter geen ouderen komen. Veel kantoren en bedrijven sluiten op deze laatste werkdag voor de kerstperiode eerder hun bedrijf en gaan met hun personeel even een kerstborrel drinken. Dit is natuurlijk een prachtige gelegenheid om samen naar het Kerstival te gaan. Tevens willen de ondernemers hun vaste klanten eens een extra sfeertje aanbieden. Ook zal er door de Kerstman handtekeningen worden uitgedeeld en de traditionele Glüwein zal zeker niet ontbreken.

Voor meer informatie kijk op onze internetsite  www.hesz.nl

De rondgaande artiesten zijn:

Bertje Doperwtje, Henk Arnoldus, Frank Los, t`Vallies, Marcha, Vincent & Jeanette, Danny Eden, Latitude 52, Hanneke, Oscar, Jan Koster, Robert Baarda, Bucket, Dominique, Back in Luve en natuurlijk de Kerstman.

Vaste optredens bij de losse deelnemers zijn:

Miller Band, Kerstband, Double-B, Zwolse H6 en Jan Warringa. 

Naam evenement:                  7e Kerstival

Datum:                      maandag 24 december 2007

Tijden:                       van 16.00 t/m 20.00 uur  (toegang is natuurlijk gratis)

Artikel delen:

Reageer