Van Looy tekent voor 1 jaar bij PEC Zwolle

Zwolle – Sander van Looy heeft woensdag een eenjarig contract, met een optie voor twee seizoenen, bij PEC Zwolle getekend. De 20-jarige centrale verdediger werd tijdens de voorbereiding overgeheveld vanuit het beloftenteam en heeft de technische staf weten te overtuigen van zijn kwaliteiten. Tot speelminuten in het eerste elftal kwam Van Looy nog niet.

Sander van Looy: ,,Hier ben ik heel blij mee. Dit contract voelt als een beloning, maar maakt me tegelijkertijd nog gretiger om mijzelf als voetballer te verbeteren. Het komende jaar heb ik als doel om te debuteren in het eerste, hard te blijven werken, veel te leren en mezelf door te ontwikkelen."

Gerard Nijkamp, technisch directeur PEC Zwolle: ,,Sander heeft de afgelopen maanden een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Met hem voegen we een fysiek sterke verdediger aan de groep toe, die ook voetballend zijn mannetje staat. Daarnaast is het extra mooi dat een jongen die hier al sinds 2012 speelt, vanuit de voetbalacademie doorstroomt naar het eerste elftal."

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Van Looy tekent voor 1 jaar bij PEC Zwolle”

  1. Leuk stapje voor sander maar wel ontzettend sneu voor marc bruintjes. Die had natuurlijk veel beter op de aanbieding in kunnen gaan die hij van het zomer kreeg van een amateurclub.

Reacties zijn gesloten.