Dozend/Krijtje FC verslaat Vastgoed Dalfsen

Zwolle – Afgelopen competitieronde wisten de routiniers van Dozend/KrijtjeFC voor een verassing te zorgen in de hoofdklasse B. Titelverdediger Vastgoed Dalfsen trok in een leuk duel aan het kortste eind en verloor met 2-5. Gerjos Weelink maakte zijn 100e treffer sinds de oprichting van het team in 2010.

Koploper KPS Steigerbouw won nipt met 7-6 in het sportieve treffen van Bordeaux Groen. Voor Europanel waren de druiven zuur. De Belgische Keizer 2 was met 5-3 te sterk. FCHummel was eerder op de avond veel te sterk voor Karba en won met 16-5.

Salverda Bouw en Innofeet gaan beiden aan kop in de 1e klasse C. Innofeet won met 9-5 van LeGong en Salverda Bouw mocht drie punten bijschrijven na een 7-2 zege op Poppe Advocatuur. Admiraal Steakhouse won het spannende onderonsje met 6-5 van Kameroen. Neptunes’12 moest tegen ZVV Pruts een 2-7 nederlaag slikken.

In de 2e klasse B boekte Flexible+ een grote 13-2 overwinning op Salverda Bouw 2.

In de hoofdklasse A pakte Bola-Lah! Satu haar eerste punt. Satu wist verrassend Stip Entertainment op een 5-5 gelijkspel te houden. Bafana Bafana was niet opgewassen tegen Tabonon sportschool. In een attractief duel won Tabonon met 9-6 van Bafana. HANZ verloor met 3-4 van Bola-Lah! en Diaspora versloeg HubTo met 8-4.

De Mooie Mannen Brigade scoorden er aardig op los in de 2e klasse A. De debutant op maandagavond was met 10-1 te sterk voor de studenten van Absens Carens 2. TGL Football en SC PEC Zwolle deelden met een 4-4 gelijkspel de punten.

Keeper Erik Riemens van Exact had een zware avond. Dit keer was Ballin met 14-3 veel te steek voor de nummer laatst in de stand. Present won het duel van FC Auto Siero met 3-1 en de Belgische Keizer 1 gaf een voorsprong uit handen tegen de Old Stars United en verloor nipt met 4-5. Kjelvik SVI won met 9-5 van VIPS.

De volgende competitieronde vindt plaats op maandag 16 en woensdag 18 oktober in de WRZV hallen de wedstrijden starten om 18.30 uur.
Jeugd van 10 tot en met 16 jaar in de WRZV hallen kunnen zich inschrijven voor de WRZV zaalvoetbalacademie op de vrijdagavond. De eerste training staat gepland op vrijdag 3 november as. Voor informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met jeugd@wrzvzaalvoetbal.nl.

 

Artikel delen: