Vakantieschool in de herfstvakantie

Zwolle – Leerlingen, studenten en volwassenen die hun niveau willen ophalen van Nederlands, Engels en/of rekenen zijn ook deze herfstvakantie van harte welkom op de Landstede Vakantieschool. Hier kunnen deelnemers tijdens de vakantie een ‘stoomcursus’ volgen waarin de kennis van deze vakken wordt opgefrist of bijgespijkerd.

De Landstede Vakantieschool is bedoeld voor leerlingen in het voortgezet onderwijs, huidige mbo-studenten en andere belangstellenden die hun niveau van het Nederlands, Engels of rekenen willen verbeteren óf die zich extra willen voorbereiden op een vervolgopleiding of Proeve van Bekwaamheid. Deelnemers krijgen les in groepjes en er wordt ook deels zelfstandig gewerkt. Daarbij worden de deelnemers intensief begeleid door docenten en door studentassistenten die uitblinken in het vak waarvoor de deelnemer zich heeft aangemeld. Ook studenten en volwassenen waarvoor Nederlands niet de moedertaal is, hebben baat bij deze extra lessen. Landstede is de enige mbo-instelling in Zwolle en omgeving die deze mogelijkheid aanbiedt.

Locatie en data
De Landstede Vakantieschool wordt aangeboden op de locatie Doepark Nooterhof, Goertjesweg 1 in Zwolle en zal plaatsvinden van 23 tot en met 26 oktober 2017.

Serieus les, toch plezier!
De sfeer tijdens de Landstede Vakantieschool is gezellig. Iedereen is namelijk gemotiveerd en gaat ambitieus aan de slag, terwijl het vakantie is. Deelnemers zijn iedere dag om 13.00 uur vrij, waardoor de Vakantieschool ook te combineren is met een vakantiebaantje of gewoon ontspanning.

Een lesprogramma op maat
Op de eerste dag wordt door middel van een gesprek vastgesteld wat de leervragen van de deelnemer zijn. Daarna wordt er een persoonlijk leerprogramma opgesteld. Elk traject is maatwerk en de deelnemer ontvangt aan het eind van de cursus een certificaat.

Contact
Wil je meer weten of wil je je aanmelden voor de Landstede Vakantieschool? Neem dan contact op via: info@vakantieschoolzwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Heel mooi initiatief. Men wil niet weten hoe hoog het percentage analfabeten ondef volwassenen is.
    Ik ben benieuwd of er ook een migranten klas georganiseerd is. Om eventuele scheve ogen cq misstanden te voorkomen.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.