Gratis reparatie fietsverlichting in Stadshagen

Zwolle – Op de volgende Repair Café Stadshagen van 28 oktober 2017 staat voor de derde keer het repareren van fietsverlichting centraal. Heeft u een fiets waaraan de verlichting niet goed is, dan staan twee monteurs van Scholten Fietsgoed Stadshagen klaar om de fietsverlichting na te kijken en waar nodig te repareren. Voor de werkzaamheden worden geen kosten in rekening gebracht. Voor vervanging van materialen krijgt u bij Scholten Fietsgoed Stadshagen een korting van 15%.

repair_cafe_stadshagen_reparatie_fietsverlichting_28_oktober_2017.jpg
Repair Café Stadshagen

Eind oktober gaat de wintertijd weer in. Dat betekent dat het laat licht wordt en vroeg donker. Een goede verlichting helpt voor de zichtbaarheid van fietser en voor de automobilist. Zorg voor eigen (en die van uw kinderen) veiligheid door een goede fietsverlichting! In 2015 en 2016 zijn in totaal van 110 fietsen de verlichting gerepareerd. Deze wijkactie wordt mogelijk gemaakt door Wijkstichting Stadshagen Totaal, Lichtbrigade ANWB, Fietsersbond Zwolle, Stichting IJsselheem en Scholten Fietsgoed Stadshagen. Repair Café Stadshagen viert ook een feestje. Deze maand bestaat dit succesvolle initiatief drie jaar. In gebouw Werkeren, aan de Werkerlaan 154, draait het elke laatste zaterdag van de maand allemaal om (samen) repareren. Op zaterdag 28 oktober tussen 10.00 uur en 14.00 uur staan er fietsvaklieden klaar. Naast reparatie van fietsverlichting kunt u daar ook terecht voor reparatie van boeken, elektronische spullen, textiel en tuingereedschap. Eigenlijk alles dat stuk is. Wilt u wel het kapotte product vooraf schoonmaken? Garantie wordt niet gegeven, maar circa 75% gaat gerepareerd terug met de eigenaren! Info via repaircafestadshagen@gmail.com of de Facebookpagina van Repair Café Stadshagen.

 

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Goede aktie! Helaas is 110 maar een heel klein aantal, over 2 jaar nog wel! Veel mensen hebben zijn te lui om ook maar een euro aan verlichting uit te geven en hebben totaal geen besef over veiligheid, schandalig gewoon!
    En als ze die euro uitgeven is het voor zo’n klein K** lichtje van de Hema die je bijna niet ziet als automobilist…. of hebben ze een geel runnersbandje aan de bagagedrager, alsof dat helpt… not….
    Mensen kunnen zó dom zijn…..


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.