Buitenspeeldagen tijdens herfstvakantie

Zwolle – Tijdens de herfstvakantie organiseren Doepark Nooterhof en Stichting Kinderboerderijen Zwolle in samenwerking met Sportservice Zwolle leuke Buitenspeeldagen voor kinderen tot en met 12 jaar.

Op maandag 23 en dinsdag 24 oktober zijn de kinderen van harte welkom voor een heerlijke middag buitenspelen bij Doepark Nooterhof. De kinderen kunnen samen met hun (groot)ouders plaatsnemen aan Frion’s knutseltafel. SportService Zwolle verzorgt een kennismaking met allerlei buitenspeel- & sportactiviteiten. Ook kunnen zij eierkoeken versieren, een yogales volgen van BijCarlieke en er kunnen waterbeestjes worden gevangen. Studenten van Landstede organiseren deze middagen.

Bij kinderboerderij de Wezenlanden zijn er op woensdag 25 en vrijdag 27 oktober activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Hier kunnen de kinderen deelnemen aan boeren spelletjes en natuurlijk knuffelen met de dieren. De middagen zijn van 13.30- 16.00 uur. Deelname € 2,50 per kind. Aanmelden is niet nodig. Dit zijn echte Buitenspeeldagen! Mocht het stortregenen dan gaan de activiteiten helaas niet door. Verder vindt het hele programma buiten plaats. Kijk bij twijfel over de doorgang op de site en houd onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie.

Artikel delen: