Mijlpaal voor theater in Dinoland Zwolle

Zwolle – Na afloop van een voorstelling in het Dino-theater in het Zwolse speelpark Dinoland is vrijdagmiddag de 50.000e bezoeker van de voorstellingenreeks in het zonnetje gezet. Hugo (5) en Claire (3) bleken de gelukkige, zij mogen op kosten van theatermaker Michel van ’t Ende en Dinoland samen met hun ouders nog een keer een bezoek brengen aan het Zwolse speelpark en aan de nieuwste theatervoorstelling Jurassic Revenge.

dsc_0072.jpeg
Foto: Jordi Bakker 

Van ’t Ende is sinds dit jaar verantwoordelijk voor verschillende theatervoorstellingen in het Dino-theater, en neemt de bezoekers vaak meerdere keren per dag mee in een dynamisch avontuur vol spanning, humor en uiteraard dino’s.

Vrijkaartjes voor Hugo & Claire
De 5-jarige Hugo uit Zwolle bleek de 50.000e bezoeker van de voorstelling in het Dinotheater, en kreeg daarom van Michel van ’t Ende een grote dino-knuffel. Van ’t Ende vergrootte de feestvreugde door Hugo, Claire en zijn familie uit te nodigen om nog een keer langs te komen op zijn kosten in Dinoland Zwolle en bij de theatervoorstelling Jurassic Revenge.

Populaire show
Al sinds de start van de voorstellingenreeks zijn de shows van Michel van ’t Ende populair bij de jeugdige bezoekers van Dinoland. Kinderen én ouders zijn enthousiast over de live interactie in het theater met vele zitplaatsen die vaak volledig gevuld zijn. De ‘Dinosaur Adventures’-show die momenteel in het Dinotheater te zien is, is al de derde voorstelling die Michel in het theater op de planken brengt. In de weekenden en tijdens de schoolvakanties is de show meerdere keren per dag te zien. In de ‘Dinosaur Adventures’ nemen een doldwaze en onbezonnen ranger en zijn wat slimmere professor het publiek mee in een spannend avontuur, en uiteraard ontbreken grote en kleinere dino’s daarbij niet.

Het avontuur gaat verder in de theaters van Nederland & België
Van ’t Ende zit niet stil en tourt de komende maanden langs de theaters met de familievoorstelling Jurassic Revenge. "Je komt hier oog in oog te staan met de levensechte dinosaurussen, deze show mag je niet missen!" aldus Michel. Saartje bezoekt het museum voor oudheden en blijft gefascineerd staan bij het grote skelet van de T-Rex. De paleontoloog vertelt haar bijzondere details over de oertijd. Miljoenen jaren geleden zouden deze imposante dieren zijn uitgestorven, maar niets is minder waar. Met zijn 2,5 meter hoog en 4 meter lange lijf is de T. Rex animatronic een van de vele dino’s die zijn opwachting maakt in deze theatervoorstelling. En… na afloop bij de meet and greet! Bekijk de volledige speellijst op www.jurassicrevenge.nl

Nog even in het donker en dan….Winter Dinoland!
Dinoland Zwolle is, inclusief het buitenspeelterrein, nog tot en met zondag 29 oktober geopend. Onder de noemer ‘Dinoland in het Donker’ is het park aan de Willemsvaart dagelijks geopend van 10.00 tot 20.00 uur. Vanaf eind oktober is het park even gesloten, maar vanaf 15 december opent het park weer de deuren voor Winter Dinoland, met speciale lasershows en attracties om ook de donkerste maanden van het jaar door te komen vol met dino’s!

 

Artikel delen: