Schaatsclinics ter ere van 50 jarig jubileum

Zwolle – Ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum biedt Schaatsvereniging Zwolle de inwoners van Zwolle en omgeving de mogelijkheid een 3-tal schaatsclinics te volgen. Deze worden gehouden op Schaatsbaan Leisureworld in Dronten op maandagavond 6 november en 27 november om 19.45 uur en op zaterdagmiddag 18 november om 13.15 uur.

schaatsclinic.jpg

De clinics zijn bedoeld voor zowel beginnende als gevorderde schaatsliefhebbers die graag wat meer techniek willen leren en adviezen willen krijgen. Jongere kinderen (vanaf 8 jaar) kunnen terecht, al dan niet samen met hun ouders, op de meer familie georiënteerde zaterdagmiddag. Alle clinics worden gegeven door gediplomeerde KNSB trainers. Zij brengen je de fijne kneepjes bij, die je nodig hebt om makkelijker en sneller te schaatsen. Deelnemers worden ontvangen met een drankje en een korte uitleg over schaatstechniek en het materiaal. Daarna gaan ze het ijs op om te oefenen.

De kosten per avond of middag, inclusief entree, zijn Euro 15 voor (jong) volwassenen (vanaf 16 jaar) en Euro 12 voor kinderen (8-15 jaar). Deelnemers kunnen zich opgeven voor één of meerdere (aanbevolen) clinics via de contactpagina www.schaatsverenigingzwolle.nl/schaatsclinics. De Schaatsclinics worden georganiseerd door Schaatsvereniging Zwolle, die dit jaar 50 jaar bestaat. En dat moet gevierd worden! In februari konden alle leden, oud-leden en familieleden bij FlevOnice schaatsen en genieten van een uitgebreid stamppottenbuffet. Op 7 juli is er een zeer succesvolle Night Skate Zwolle gehouden, een prachtige skeelertocht door Zwolle. Voor herhaling vatbaar.

Schaatsvereniging Zwolle viert dit jaar haar 50-jarig jubileum. De vereniging telt op dit moment 140 leden. Van half oktober tot half maart wordt er geschaatst op de ijsbaan in Dronten en Deventer. De rest van het jaar vinden er trainingen plaats, zoals skeeleren, fiets- en loop-/conditietrainingen. Er worden daarnaast vele activiteiten georganiseerd zoals jeugdkampen en fietsweekenden. In dit jubileum jaar draagt Schaatsvereniging Zwolle het Ronald McDonald Huis een warm hart toe. Volgend op de Night Skate Zwolle werd op woensdag 18 oktober een bedrag van Euro 1.000,- aan het Ronald McDonald Huis Zwolle geschonken. Voor meer informatie kijk op www.schaatsverenigingzwolle.nl/schaatsclinics/ of neem contact op met Frank Dekkers (06- 51365855) namens de Jubileum commissie of Ronald Horstman, telefoonnummer 06 – 24342759, voorzitter van de Schaatsvereniging Zwolle.

Artikel delen: