Burgernetmelding i.v.m poging winkeldiefstal

Zwolle – Zaterdagmiddag heeft de politie via burernet een melding gedaan dat gezocht wordt naar een vermoedelijke dader(s) van winkeldiefstal in het centrum van Zwolle.
Het signalement: De man draagt een wit petje en zwarte jas en sportschoenen, de vrouw draagt een zwart groene jas met bloemen en een creme kleurige broek. De leeftijd van de man en vrouw wordt geschat tussen de 30 en 40 jaar. Wanneer u de man en/of vrouw ziet wordt u gevraagd 112 te bellen.

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Hmm, klinkt als een kledings advies : ‘De man draagt een wit petje en zwarte jas en sportschoenen, de vrouw draagt een zwart groene jas met bloemen en een creme kleurige broek.’

  En yep, dan weetje bij wat voor feestje dat de kleren zijn 🙂

  Ik puzzel nog met ‘zwartgroen’ en de kleur ‘creme’. Gaat mij boven
  de pet.

  Iemand met kijk op de mode, en waar zulke miksels van zwartgroen en creme vandaan komen ?

 2. Bericht door Hikje, op 28 oktober 2017 16:21
  Ik puzzel nog met ‘zwartgroen’ en de kleur ‘creme’. Gaat mij boven
  de pet.
  Iemand met kijk op de mode, en waar zulke miksels van zwartgroen en creme vandaan komen ?

  Alweer de pijpen vol?

 3. Hik 🙂 Ik ben gewend hier dat ik de meest vreemde reakties krijg. Van de hardcore’s natuurlijk. Bedenk dat Zwolle meer is dan jij en ik. Ook de mensen die een plekje proberen te vinden in Zwolle lezen me, hoop ik althans.

  In Zwolle is meeer en meer dan ruimte genoeg. Eens ?

 4. Hmmmm oosteuropees. Een invasie die niet lijkt te stoppen.
  Mij gaan de haren overeind staan bij die brede koppen en die doorgetrokken wenkbrauwen.

 5. Nou ik heb de pijpen ook al weer aardig vol met een koud Brouwmeestertje,maar kan niet aan het feit voorbij gaan dat de oosteuropese(rovers) uittocht is begonnen naar het mooie Zwolle.Helaas maar waar.

 6. Vind je het gek dat de uittocht is begonnen? Voor een moord of diefstal krijg je een fopstraf van de D66 rechter en met een half jaar sta je weer buiten de poort met 240 uur schoffelen erbij.

  En bij diefstal wordt je opgepakt en wordt je dezelfde dag of week vrij gelaten.

  D66 bedankt!

 7. Ik lees in de krant dat het merendeel van de rechters ook wel eens denkt” he verdikkeme” een straf die eigenlijk niet goed bij het delict past.
  Ik vermoedt dat die bonte kliek ministers er niet veel aan gaan veranderen

 8. In Nederland wordt al jaren steeds zwaarder gestraft en er wordt bij het benoemen van rechters niet naar de politieke voorkeur gekeken. Maar blijf lekker janken.

 9. Daarom komt het uitschot uit Europa gratis shoppen in Nederland, want de straffen zijn zo hoog. Omdat de straffen zwaarder zijn geworden, schrikt het de criminelen af om een delict te plegen.

  Vind het daarom sneu voor deze criminelen. Hopelijk krijgen ze halal voer waar zij recht op hebben en een warm bed. Zwaarder straffen werkt toch alleen maar averrechts en kost de samenleving geld.

  Toch japser?

 10. Ik ga ff op GJ in, ondanks dat ’t aan Jasper gericht was.
  (Sorry Jasper), Ik waarder je berichten, maar mis een beetje passie van je om keihard eropaan te gaan. Bang voor repercussies?

  Beste GJ, definieer ‘uitschot’ hopelijk. Als je kans ziet.
  Kunnen we praten over hoe ’t beter kan.

  Om te beginnen, ‘uitschot’ is echt geen manier om over mensen
  te praten die op weg zijn denk ik.

 11. Xenofoben hebben geen boodschap aan feitelijk aantoonbaar. Zij hebben hun eigen feiten. Dat maakt dat ze zichzelf realistisch vinden.

 12. De straffen in Nederland zijn laag in vergelijking met de rest van Europa. Dit heeft een aanzuigende werking op het criminele tuig zoals ook in deze burgernetmelding.

  Naast de criminelen uit binnen en buitenland is de strafmaat voor kopschoppers uit eindhoven is 240 uur schoffelen. Een pool die een peuter en zijn grootouders kapot rijden is 15 maanden. Badr hari die met geweld anderen levenslang letsel toediend 10 maanden voorwaardelijk.

  Allemaal aantoonbare lage straffen in vergelijking met. Helaas hebben de xenofielen en oikofoben hier geen boodschap aan. Te druk met klimaatproblemen en de socialist uithangen.

Reageer