Wijzigingen afvalinzameling tijdens de feestdagen

In verband met de feestdagen zijn er enkele wijzigingen in de afvalinzameling en in de openingstijden van het afvalbrengstation van ROVA.

Tijdens de kerst en op nieuwjaarsdag wordt er geen afval ingezameld.

Rondom kerst en de jaarwisseling wordt de afvalinzameling als volgt verplaatst (de inhaaldagen staan ook vermeld in de afvalwijzer):

         De afvalinzameling van dinsdag 25 december wordt verplaatst naar zaterdag 22 december.

         De afvalinzameling van woensdag 26 december wordt verplaatst naar zaterdag 29 december.

         Let op! De binnenstad wordt niet ingehaald op 29 december maar op donderdag 27 december.

         De afvalinzameling van dinsdag 1 januari wordt verplaatst naar

         maandag 31 december (Diezerpoort, Wipstrik, Assendorp)

         woensdag 2 januari (Zwolle-Zuid oostzijde).

         donderdag 3 januari (buitengebied Wijthmen en Herfte).

         De afvalinzameling van woensdag 2 januari wordt verplaatst naar zaterdag 5 januari (dit geldt alleen voor Zwolle-Zuid westzijde).

Het kan voorkomen dat het huisvuil op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. Wij vragen u daarom de container op de dag van inzameling tussen 05.00 en 08.00 uur aan de straat neer te zetten.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Mocht je zoveel rotzooi hebben dat je beluit om het zelf weg te brengen naar de Rova zorg er dan voor ,als je dit met een aanhangertje doet, dat deze voldoet aan de wettelijke voorschriften!
    Regelmatig staat de politie te bij de loods van rijkswaterstaat aan het begin van de Hessenpoort te controleren!Ze kijken o.a. of er een goedgekeurde kentekenplaat op zit(een stukje geschreven karton is bekeuring)breekkabel controleren de verlichting. Wagentje moet afgedekt zijn met een zeil of net.!
    Dus voorkom een bekeuring zonde van de centen.
    Beantwoorden

  2. ja dat klopt ze staan er met enige regelmaat de gewone burger weer de centjes uit de zak te kloppen. laat ze maar eens wat aan die golf inbraken wat doen wat Zwolle al weken teistert maar daar hoor je niks van >:(

Reageer