Zwols Kegelhuis op zoek naar nieuwe locatie

Zwolle – Op de locatie waar nu Het Zwols Kegelhuis gevestigd is zal vanaf 2019 gebouwd gaan worden. Al sinds 1968 is deze locatie de plek waar in Zwolle de kegelsport beoefend kan worden.

zwols_kegelhuis-1.jpg

Juist in het jubileumjaar van de stichting zal het gebouw moeten gaan wijken voor nieuwbouw. De Stichting hoopt een nieuwe locatie te vinden om doorgang van de activiteiten te kunnen laten plaatsvinden. Hiervoor doet men een oproep aan de inwoners van Zwolle om mee te denken. De ruimte moet voor de activiteiten tenminste 15 bij 40 meter zijn. Tips voor een goede locatie zijn meer dan welkom. Voor de contactgegevens van de Stichting: www.kegelbondzwolle.nl

Artikel delen:
Reacties 27
 1. boven het kantoor van deltawonen aan veerallee.
  geluidsoverlast bij klanten door klanten van dw wordt niets aangedaan dus een normaal verschijnsel op deze locatie.


  Maak melding

 2. Het aantal leden loopt al jaren terug en om dit proces een halt toe te roepen vraagt het bestuur van de huidige leden om actief aan spelers werving te doen zo staat op een verslag van de ALV te lezen op hun website.

  Aankomende maand is er een nieuwe ALV en ben ik benieuwd wat daar uit komt.  Maak melding

 3. Het aantal leden kan en moet nog groeien. In overleg met verschillende commissies zullen de komende tijd concrete acties daartoe uitgezet worden.

  Aldus de website van de leukste club van Zwolle. Zo leuk dat de club krimpt ipv groeit en dat is dan vooral leuk voor de overige clubs in Zwolle. Die groeien als kool.


  Maak melding

 4. De feiten liegen niet hoor.

  Vergelijk het ledenaantal maar van de afgelopen jaren. Of kijk naar het aantal jeugdteams. Neemt gewoon af. Evenals de prestatiecurve van de meeste jeugdteams.

  Twijfel je nu ook al aan het eigen bestuur?

  Kom je dan met een motie van wantrouwen/aftreden tijdens de aankomende ALV van 13 november? Of blijft het bij blaffen?  Maak melding

 5. Omdat het clubhuis van Be Quick28 een potentieel nieuwe kegellocatie is. Daarom. Mooi centraal gelegen in Zwolle zonder woningen in de directe omgeving. Geen overlast en een zeer zeer ruime parkeerplaats om de hoek zodat je met je zwsre kegelballen niet te lang hoeft te sjouwen.  Maak melding

 6. Na een paar rondjes ontvangen en weg gegeven te hebben in het bijzonder rustige Café de Casteleyn heb ik nu last van een enorme kegel.

  Vroeger was het er nog wel gezellig druk. Nu heeft het meer weg van de kantine van BQ op zaterdagmiddag en huur je het cafe voor 1 hele Euro per dag. Erg sneu voor die hardhorende eigenaar op leeftijd.

  Vergane Glorie zal ik maar zeggen.


  Maak melding

Reageer