VolksWagen geschiedenis in Zwolse binnenstad

Door Redactie

Zwolle – Zondagmorgen was het voor liefhebbers en passanten genieten geblazen. Een flink aantal VolksWagen oldtimers verzamelde zich in de binnenstad van Zwolle voorafgaand aan de jaarlijkse herfstrit van de LVWCN (Luchtgekoelde VW Club Nederland).

010.jpg

Verschillende soorten VW Busjes, Kevers, Karmann Ghia’s en Porsches sierden het straatbeeld tot 12.00 uur. Dat was het moment dat de stoet de binnenstad uit reed voor de herfstrit. Voor wie de auto’s nog weer wil aanschouwen is er aan het eind van de middag nog de mogelijkheid de auto’s te bekijken. Na de herfstrit zal de afsluiting van het evenement ook weer op het Grote Kerkplein plaatsvinden.

002.jpg
006.jpg
003.jpg
Meer foto’s via lees verder…

001.jpg
004.jpg
007.jpg
008.jpg
009.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “VolksWagen geschiedenis in Zwolse binnenstad”

  1. Erg mooi gezicht, had het graag in het echt willen zien.

    Enne….artikelschrijver; beetje taalvaardigheid zou op zijn plaats mogen zijn. “Een flink aantal auto’s verzamelde (een flink aantal=enkelvoud). En”reedt” met dt?

  2. Kunnen deze ouwe wagens met de verhoogde vervuilde uistoot niet de volgende keer uitwijken naar de grote steden? Oh nee, daar is een beleid tegen vervuiling. Auto’s mogen daar niet de binnenstad in.

  3. bah vervuilers van onze mooie (binnen)stad

    gl hoor je nu niet

    op de zelfde dag . van de nacht wel raar dat dit zo maar ,
    kan en mag.

  4. Hé stelletje azijnpissers hier; Leuk dat dit soort evenementen in de Zwolse binnenstad worden georganiseerd! Als het aan die zeikerds ligt wordt Zwolle echt een dorp.

Reacties zijn gesloten.