Nachtburgemeestercongres in 2018 naar Zwolle

Zwolle – Het nachtburgemeesterscongres is een jaarlijks terugkerend evenement voor nachtburgemeesters, maar ook voor de stad. Dit jaar vond het congres plaats in de stad Delft, waarvan Leo Quack nachtburgemeester is. Er werd gesproken over actuele onderwerpen die veelal het nachtleven aangaan.

img_2813.jpg
Foto: Koos Bommele

Hierbij wordt er onderling, maar ook met wethouder, burgemeester en spelers uit het nachtelijke speelveld kennis uitgewisseld. Het congres biedt de kans om de organiserende stad te laten zien, dat werd uitgebreid gedaan. Met een borrel in diverse horeca werd het formele gedeelte feestelijk afgesloten. Nog niet eerder was er een volledig verslag in beeld en geluid van het nachtburgemeesterscongres. In aflevering 4 van PVC-TV krijgt u een mooi overzicht. In 2018 wordt het nachtburgemeesterscongres in Zwolle georganiseerd door de Partij voor Cultuur. Een unieke kans voor de stad, omdat de kans op een terugkeer naar dezelfde stad zeer klein is met een toenemend aantal steden waar een nachtburgemeester wordt aangesteld. Nachtburgemeester Jeroen van Doornik en partijleider Martijn van Hese van de PVC zijn al begonnen met de voorbereidingen.

 

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Er is maar één nachtburgemeester van Zwolle, dat was Billy Mooiweer.
    Deze nachtburgemeester liep voorop bij de optochten. Dat zie deze nachtburgemeesters niet doen, die zitten liever in de kroeg.:D:D:D    Maak melding

  2. Als er ’s nachts een optocht is, weet ik zeker dat Jeroen wel voorop wil lopen. Het nachtburgermeesterschap is niet alleen beperkt tot de kroegen.


    Maak melding

Reageer