IJsselhallen - Foto: Hans van Eijsden
IJsselhallen
Foto: Hans van Eijsden

Doe’s Gek komt volgend jaar weer in Zwolle

Zwolle – Het nieuwe kinderevenement DOE’S GEK dat op 27, 28 en 29 oktober, in de herfstvakantie, in de IJsselhallen werd georganiseerd komt volgend jaar zeker terug naar de IJsselhallen.

De IJsselhallen en organisatiebureau Het Organisatieteam kijken terug op een succesvolle eerste editie van Doe’s Gek. Bijna 10.000 bezoekers kwamen af op het nieuwe kinderevenement. Het evenement werd in de doelgroep van 4 tot 11 jaar zeer goed gewaardeerd. De belofte van een interactief evenement waar de kinderen eens lekker gek konden doen werd waargemaakt. Kinderen reageerden enthousiast op de grote diversiteit aan attracties die allemaal gratis toegankelijk waren. De verblijfsduur was ook lang. Menig gezin kwam voor 11.00 uur binnen en vertrok pas na 16.00 uur. Kinderen waren dan vaak moe maar voldaan.

"Het format lijkt aan te slaan. Al hebben we ook zaken gezien die voor verbetering vatbaar zijn, als organisatie gaan we daar natuurlijk aan werken" aldus Marc van Aalst, organisator van Doe"s Gek! Het is de bedoeling dat Doe’s Gek een terugkerend evenement gaat worden in de agenda van de IJsselhallen. Toni Denneboom, vestigingsmanager van de IJsselhallen is ook enthousiast over het welslagen van de eerste editie. "Het is enorm belangrijk dat de bezoekers genoten hebben van dit nieuwe kinderevenement dat is de basis van een succesvolle toekomst. Mond op mond reclame moet de rest doen. Ik verheug me nu al weer op Doe’s Gek 2018". De IJsselhallen en Het Organisatieteam gaan samen overleggen hoe ze het evenement nog spannender en leuker kunnen maken. Het format moet echter zo blijven. Een knotsgek interactief kinderevenement waar de kinderen heerlijk uit hun dak kunnen gaan.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. En terecht!
  Er kwam na het bezoek daar een heel tevreden kind terug! Die had genoten in ieder geval!
  Zeker voor de kids in de leeftijd 12-14 jaar is het altijd moeilijk wat leuks te bedenken, maar die konden zich nu ook nog vermaken.


  Maak melding

 2. Wat een super event was dit, had een driedagenkaart gehaald voor 17,50.
  Zo veel te zien en te doen.
  Catering Ijsselhallen moet wel echt verbeterd worden, slappe hap voor een hoge prijs. Aanbiedingen Lego waren super.

  Op vrijdag was het goed te doen, zaterdag lekker rustig en zondag ook goed te doen!
  Zeker volgend jaar weer.  Maak melding

 3. We vonden het tegen vallen op de pagina zag het er mooier uit dan het was mijn zoontje is dertien heeft zich goed vermaskt maar hij zei er zouden trampolines komen stond er een het was meer voor de kleineren maar toch hebben ze zich prima vermaakt we waren er om tien uur ben zelf eerder weggegaan hun kwamen pas om vijf uur thuis dus meer dingen doen voor oudere kinderen zal wel zo fijn zijn


  Maak melding

Reageer