Opsteker voor werkzoekenden

Zwolle – Werk zoeken is vaak vermoeiend en frustrerend, daar kun je alle hulp bij gebruiken. Daarom organiseren Stichting Voor Elkaar Zwolle, de Broekriem, Arbopositief, de Gift City en Stadkamer op 14 november het evenement "Sterker naar Werk". Hier krijgt men meer bagage om van de zoektocht naar werk een succes te maken. Met inspiratie om door te gaan en kennis en vaardigheden die je verder kunnen helpen. De activiteit vindt plaats in Stadkamer centrum.

Op zoek naar een nieuwe baan, maar wil je eens kijken waar nu echt je kracht ligt? Hulp nodig bij het schrijven van een goede brief of bij het maken van een LinkedIn profiel? Weten hoe je nu precies aan je ideale baan komt? Voor dat alles en meer kan men op dinsdag 14 november terecht in Stadkamer. Tijdens een morgen vol workshops en één op één hulp kan men een stap verder zetten en zo sterker naar (nieuw) werk gaan! Er is zelfs een fotograaf aanwezig die ter plekke geschikte sollicitatiefoto’s maakt van de deelnemers.

Sterker naar Werk is van 9.00-13.30 uur (inloop 9.00 uur) bij de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes in Zwolle. De activiteit is gratis, wel vooraf aanmelden. Het volledige programma staat op voorelkaarzwolle.nl/sterker-naar-werk. Hier kan men zich ook aanmelden en intekenen voor de workshops.

Artikel delen:

Reageer