Een spannende lantaarntocht door oud Zwolle

Zwolle – Wegens groot succes en op veler verzoek herhaalt het Zwolse St. Michaëlsgilde op woensdagavond 15 november as. weer een duistere en avontuurlijke verrassingstocht door de donkere steegjes en straatjes van de Zwolse binnenstad. Vertrouw u toe aan de poortwachter, hij zal u bij het flakkerende licht van de meegenomen lantaarns.meenemen op een beklemmende tocht door de sloppen en stegen van de oude binnenstad.

no_tocht_poster3.jpg

Maar pas op!! onderweg kunnen we maar zo een aantal onverwachte en misschien wel schrikaanjagende ontmoetingen hebben met enige sinistere Zwolse figuren uit langvervlogen tijden. Huiver bij het verhaal over de verschrikkelijke St.Lucienacht en zie de schrik in de ogen van de wilde meid van de Kranenburg. We zullen horen van gebeurtenissen die je in de geschiedenisboekjes niet tegenkomt. En wat het daglicht niet altijd kan verdragen komt op deze tocht uit de diepe schaduwen aan het licht. Aan het eind van de wandeling gaat u onder het genot van een "Blauw handje" even van de schrik bekomen in een eeuwenoude taveerne.

De "Nacht en Ontijtocht" begint om 19.45 uur en wordt gehouden op aanvraag en op inschrijving.

Start: Grote Kerkplein, bij de fontein.
Verzamelen: 19.45 uur
Vertrek 20.00 uur

Prijs: 12.50 Euro, pp.

Info en boeking:
Email harry.vrielink@home.nl
Of tel: 038 4651565

Artikel delen:
Reacties 2
  1. echt fantastisch georganiseerd door Harry Vrielink en de levende stadsgeschiedenis. een enorme aanrader. zeer leerzaam en erg vermakelijk.    Maak melding

Reageer