Wie wordt starter of ondernemer van 2017?

Zwolle – Donderdag 14 december vindt in theater De Spiegel het Regio Zwolle Congres plaats. Het thema van dit jaar is ‘Arbeidsmarkt 2030′. In 2012 werd het congres voor het eerst georganiseerd en in de loop van de jaren is het uitgegroeid tot het best bezochte zakelijke congres van de regio Zwolle.

Tijdens het Regio Zwolle Congres zal de uitreiking van deze ondernemersprijzen plaatsvinden. Na een zorgvuldige selectie door de onafhankelijke vakjury zijn de genomineerden bekend. Er is gekeken naar criteria als ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met de regio, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De vakjury heeft aan de hand van de gestelde criteria uit het reglement de volgende drie genomineerden per categorie gekozen.

Drie genomineerden Starter van het Jaar Regio Zwolle 2017

Cloudgarden   Tom Koenderman   Zwolle
Fiberneering   Jasper Bouwmeester   Zwolle
Rysst   Daniël van der Berg   Zwolle

Drie genomineerden Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2017

PlasmaMade   Martin van der Sluis   Staphorst
Zalsman   Herman Verlind   Zwolle/Kampen
4Kids   Sebastiaan Dekkers   Heino

De ondernemers worden beoordeeld door een deskundige vakjury, bestaande uit Jeroen Zuidberg van Zuidberg Frontline Systems, Wiebbe Bonsink van HEBO Martiemservice, Yvo Hütte van Safety Group, Gido Frühling van Baker Tilly Berk, Edwin Peterman van HÆD en bestuurslid van MKB Regio Zwolle, onder aanvoering van juryvoorzitter Klaas Feenstra, directeur van Rabobank IJsseldelta en bestuurslid VNO-NCW Regio Zwolle. De vakjury (2/3 stemmen) en de congresbezoekers (1/3 stemmen) bepalen welke ondernemers de prijzen gaan winnen. De verkiezing is een initiatief van VNO-NCW Regio Zwolle, MKB Regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle.

Artikel delen:

Reageer