Doemeedag voor Serious Request

Zwolle – In de week voor Kerst haalt 3FM Serious Request samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. De Rode Kruis Kids Zwolle komen ook in actie. Zaterdag 11 november van 10 tot 16 uur is iedereen welkom op de Doemeedag.

De kids zetten in het Rode Kruisgebouw aan de Brahmstraat 5 een spellencircuit uit. Voor 50 cent kan je zelf popcorn maken, pannenkoeken bakken, katapultschieten of je laten schminken. En doe eens gek en maak een schilderij met je voeten. Er staat warme chocolademelk en voor de ouders glühwein klaar. Alle opbrengsten gaan uiteraard naar 3FM Serious Request. Deze actie sponsoren kan ook via de link: https://kominactie.3fm.nl/actie/doemeedag.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Ik ben serious request helemaal zat. Jaar in jaar uit die kwijlebal van belen in die glazen kas.
  Het initiatief is pima, maar krijg vaag de indruk dat dit weer asiel zoekers betreft. Ik zou zeggen doe eens wat voor de armlastige nederlanders die gekooid en gekluisterd leven in aftandse volksbuurten.


  Maak melding

 2. Goedenavond mensen het gaat om een actie van Rode Kruis kids die door middel van allerlei spelletjes geld willen verzamelen voor hun medemens


  Maak melding

 3. Japser heeft gelijk. Beelen werkt niet meer bij 3 maar Tokus heeft ook gelijk want ik kan die Beelen ook niet horen of zien en dan maakt het niet uit waar hij werkt. Het initiatief om iets voor de medemens te doen valt uiteraard te prijzen.


  Maak melding

 4. Beelen vind ik ook niet mijn radio jockey, ik was altijd fan van radio Veronica in de ochtend. WAS. Eens, wat je ook maar kan doen voor je medemensen, op welke manier dan ook, Beelen doet ‘t. Wel Respect Mega ook daarvoor.

  En uh, lezende ‘armlastige nederlanders die gekooid en gekluisterd leven in aftandse volksbuurten. ‘

  Ik kan ’t me haast niet voorstellen. Licht vooral toe. Te vernemen dat hier in Nederland mensen leven die zicht gekooid en gekluisterd voelen in afstandse volksbuurten, wil ik veel meer van weten.
  Spreek vrijuit, ik lees mee.  Maak melding

 5. Eens Tokus. Al blijft Frits Spits in de Avondspits….veruit de beste. En wat dacht je van Felix M.?
  Nog steeds he…al vele jaren een radio hit:

  Zaterdags 12:00-14:00
  SPIJKERS met KOPPEN!
  Toevallig as zaterdag LIVE vanuit
  Odeon Zwollywood.

  Presentatie Felix M en Dolf Jansen
  Ook een soort dj’s


  Maak melding

 6. Bericht door Tokus, op 5 november 2017 18:35
  Curry en van inkel. Dj van dit kaliber zie je niet meer. Enkel slappe aftreksels van howerd stern. Pfff bah

  U bent rijp voor een bejaardenhuis.:D


  Maak melding

 7. Giel Beelen was toch die presentator die zich liet pijpen in een uitzending of piemelnaakt op het pinkpoppodium tegenover tieners staat? Howard Stern deed het eerder en hetzelfde. Behalve als volwassen man je uitkleden voor tieners. Dat gaat zelfs amerikanen te ver.


  Maak melding

 8. Tip voor in de auto, BNR nieuws radio. Da’s mijn redding wel zo ongeveer denk ik. Al die vervelende uren in de auto met vertragingen alom. Wel, wie veel op de snelweg is zal ’t kunnen beamen. Muziek kan ook saai worden. Nieuws is beter! Ik zie de tijd in files op de snelweg niet als ‘verloren tijd’ luisterend naar BNR.  Maak melding

Reageer