VV Berkum
VV Berkum

Berkum-trainer Hoekstra vertrekt

Zwolle – Trainer Arno Hoekstra van VV Berkum heeft laten weten dat hij na het seizoen 2017-2018 zal vertrekken bij de club en komend seizoen in ieder geval niet actief zal zijn als voetbaltrainer . Zijn drukke werkzaamheden blijken in toenemende mate te lastig te combineren met het tijdrovende takenpakket dat hij nu heeft als hoofdtrainer van de Zwolse hoofdklasser.

Arno Hoekstra (41) is nu bezig aan zijn tweede seizoen bij Berkum en heeft uitstekende prestaties geleverd met zijn selectie. In de jaargang 2016-2017 werd Berkum onder zijn leiding kampioen in de 1e Klasse D en als promovendus presteert het team tot nu toe ook geweldig in de Hoofdklasse B, waar Berkum nu op een gedeelde tweede plaats staat. Vóór zijn periode bij Berkum was hij trainer bij FVC in Leeuwarden en Olde Veste ’54 in Steenwijk.

VV Berkum heeft begrip en respect voor de beslissing van Arno om na dit seizoen te vertrekken maar betreurt zijn besluit, omdat de vereniging terug kan kijken op een bijzonder prettige en succesvolle samenwerking met hem.

De komende periode zal Berkum vanzelfsprekend op zoek gaan naar een geschikte kandidaat om het goede werk van Arno Hoekstra een passend vervolg te geven.

 

Artikel delen:
Reacties 25
 1. Bericht door Bequicker, op 15 november 2017 18:04
  Kijk zo hoort het. Dit is heel wat anders dan waardeloze trainers tussentijds ontslaan. smilies/wink.gif

  Ik ben het weer helemaal met je eens. Wijze woorden. 😉


  Maak melding

 2. De juiste trainer aanstellen die wat meer vergoeding vraagt is uiteindelijk gewoon slimmer en efficienter dan een goedkopen die er niets van bakt. Dan moet je achteraf een oprotvergoeding betalen voor niet geleverde diensten.


  Maak melding

 3. Hoeveel kilo gehakt moet je bij de Jumbo kopen om die afkoopsom van een trainer bij elkaar te sponsoren? Ik heb thuis een hele grote vriezer en daar passen echt heel wat kilooos in. Dus …


  Maak melding

 4. Nou die Jumbo actie is geen succes bij de granaatappel vereniging.Zelfs de roeivereniging en de harmonie staan nog boven Beerkum.
  Die massa supporters zijn niet erg vrijgevig richting de club.Ik denk dat ze thuis meer aan het weurtelsap uitgeven.  Maak melding

 5. Zojuist 3 kratten bier, 4 zakken chips, 3 potten mayonaise en 2 karbonades gekocht. De punten gaan weer naar BQ28. Maar dat is logisch. Mooie 5 plaats in de tussenstand.


  Maak melding

 6. Wat zijn er toch n hoop zielige mensen die niks anders kunnen dan
  een club af te zeiken die het net iets beter doet dan de rest ik zou zeggen ga hulp zoeken nu het nog kan


  Maak melding

 7. Wat loop je nou te janken watcher jullie zijn toch al maanden bezig hoe goed en gezond de club Berkum is.Beetje tegengas en de kale kak staat gelijk op zijn achterste poten


  Maak melding

 8. Bereklauw, gezond ben jij zeker niet je bent welkom bij deze club alhoewel ik je liever bij een psychiater zie binnen wandelen want normaal ben je niet


  Maak melding

 9. Mooie nieuwe website zeg. Prachtig!

  Ben benieuwd of Berkumse D. hier wel complimentjes over kan maken of dat hij vast blijft houden aan zijn gemekker en geblaat van het niveau kleuter/Martin Bosma/Geert Wilders/Emiel Roermer.


  Maak melding

 10. Gaat er nog iemand naar die andere wedstrijd of ben ik straks weer de enige? Na Nederlandstalige live muziek dan zal het wel weer wat drukker worden bij de tab en frituur.


  Maak melding

Reacties zijn gesloten.