Hier kan een heul veul boel troep in - Foto: Hans van Eijsden
Hier kan een heul veul boel troep in
Foto: Hans van Eijsden

Uitnodiging voor alle zwerfvuil-opruimers

Zwolle – Komt u regelmatig in actie tegen zwerfvuil? Bent u bijvoorbeeld initiatiefnemer van opruimacties? Of heeft u misschien een afvalbak geadopteerd? Om u te bedanken voor uw inzet voor een Mooi Schoon Zwolle nodigen ROVA en de gemeente Zwolle u uit voor een gezellige en informatieve bijeenkomst op 28 november 2017.
Die avond reikt wethouder Van Willigen de Gouden Afvalgrijper uit aan één van de zwerfvuilinitiatieven in Zwolle en ontvangt iedereen een kleine attentie als dank voor uw inzet. U gaat samen met andere zwerfvuilruimers op een gemeenteplattegrond de locaties in kaart brengen waar u zwerfvuil ruimt of waar u een afvalbak heeft geadopteerd. We brengen ook in kaart waar schone locaties zijn en waar zwerfvuil nog wordt aangetroffen. Met elkaar, uw ervaringen en een quiz zoeken we naar allerlei manieren en oplossingen om zwerfvuil te voorkomen en te bestrijden.
Wanneer en waar
Dinsdagavond 28 november a.s. van 19.30 tot 21.30 uur in Wijkcentrum De Enk, Enkstraat 67, 8012 VA Zwolle (Assendorp)
Aanmelden
De bij ons bekende zwerfvuil-opruimers zijn per brief uitgenodigd, maar iedereen die (anoniem) zwerfvuil opruimt of ideeën heeft over de aanpak van zwerfvuil in de stad zijn van harte welkom.
U kunt zich aanmelden vóór 14 november met een mail naar info@mooi-schoon.nl (link stuurt een e-mail) met de vermelding: aanmelding ‘inspiratieavond Zwerfvuil 28 november 2017' en het aantal personen.
De avond wordt georganiseerd door gemeente Zwolle samen met het zwerfvuilprogramma Mooi Schoon (externe link) van ROVA. Sinds de start van het zwerfvuilprogramma in september 2014 zijn al veel mensen in actie gekomen tegen zwerfvuil. Regelmatig organiseren buurten, scholen en verenigingen een zwerfvuil opruimactie. www.zwolle.nl/afval

Artikel delen: