Het weer: wisselvallig begin aprilmaand

Zwolle – Maart eindigt en April begint met stuivertje wisselen tussen zon en bewolking aangevuld met een stevige wind uit westerlijke richting kracht 4 Bft. In de nacht van zaterdag op zondag zakt de temperatuur terug naar -1 en loopt in de loop van de dag op tot een graad of 8.

20120401_weerfoto.jpg
Wethouder Alferinkweg

De maandag verloopt grotendeels gelijk aan de zondag al heeft de zon meer moeite om door de bewolking heen te komen. De Wind komt nog steeds uit de westhoek en neemt iets af in kracht. Met een temperatuur die overdag oploopt naar 12 graden is het geen slecht begin van de maand. De rest van de week hebben we te maken met kans op buien (vooral dinsdag) en een matige wind uit de Noord/Noordoost-hoek. De temperatuur komt overdag niet boven de 7 graden en in een heldere nacht is er in de tweede helft van de week zelfs kans op nachtvorst. 

weergrafiek001.png
   Bron: www.meteozwolle.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Het weer: wisselvallig begin aprilmaand”

  1. Volgens mij lopen die ganzen daar nog wel. Maar een feit is ook, dat we wel verwend zijn met de vrijwillige dagelijkse inzet van Harry!

  2. Tuurlijk niks over de inzet te klagen! Maar die busbaan is neit meer bestraat, zijn betonblokken. En de ganzen lopen tegenwoordig als sinds een jaar ongeveer bij het ter pelkwijkpark

Reacties zijn gesloten.