Opbrengst Kerstmarkt TaK College naar stichting KIKA

Op donderdag 13 december vindt er een kerstmarkt plaats bij het Thomas a Kempis College Locatie Oost te Zwolle. Zoals voorgaande jaren zal de opbrengst van deze kerstmarkt volledig geschonken worden aan een goed doel. Dit jaar voor de stichting kinderen met kanker.

Bij het Rad van Avontuur zijn toegangskaarten te winnen voor een thuiswedstrijd van eerste divisie voetbalclub FC Zwolle. Het nuttigen van snacks, een kopje koffie of thee op het terras, in de warmtestralen van vuurkorven maken de kerstmarkt compleet. Uiteraard biedt de kantine van deze school dezelfde versnaperingen voor diegenen die liever bij de verwarming willen zitten.

Op deze locatie is al enkele jaren het praktijkonderwijs van het Thomas a Kempis College gehuisvest. Deze school biedt onderwijs aan leerlingen uit de regio Zwolle. De leerlingen zijn afkomstig uit diverse culturen met allerlei verschillende achtergronden. Dit vinden we terug in het aanbod op de kerstmarkt: hapjes en daarnaast de handgemaakte producten zoals kerstbakjes, vogelhuisjes en kleurrijke sieraden.

De kerstmarkt vindt plaats van 16.00 uur tot 19.00 uur bij het Thomas a Kempis College aan de Palestrinalaan 915 in Zwolle.

Artikel delen:

Reageer