Update van het nieuwe FC Zwolle stadion

De bouw van het nieuwe FC Zwolle stadion verloopt goeden volgens planning. De aannemers zijn afgelopen week volop bezig geweest met de bouw van het uitvak. Zaterdag zullen de werkzaamheden zijn afgerond en FC Zwolle heeft vandaag groen licht geven voor de ADO Den Haag supporters.


Heiwerkzaamheden voor het hotel

Het hekkenwerk voor de bussluis is deze week geplaatst. Voor de faciliteiten van het uitvak is men volop bezig met het monteren van de elektra, vrijdag werden de sanitaire voorzieningen voltooid.


Er wordt nog druk gewerkt aan het bezoekersvak

De spanten van de Zuidtribune zijn allen bevestigd en in de eerste week van het nieuwe jaar wordt het dak hieraan bevestigd. Het stapelen van de Westtribune is in volle gang, de entree van het toekomstige FC Zwolle kantoor begint haar definitieve vorm te krijgen. Het heien voor het hotel is ook nog in volle gang.


De sanitaire voorzieningen voor de gasten

Maandag begint de definitieve sloop van de Noordtribune, waarmee echt een einde aan het oude Oosterenkstadion zal komen. Een deel van de oude Noordtribune is inmiddels gedemonteerd, bepaalde onderdelen van de tribune worden herbruikt in de bouw. Binnenkort zal er een gat worden uitgegraven voor de fundering van de nieuwe Noordtribune.

Meer foto’s bij ‘Lees verder’ en links in het menu, alle foto’s tot nu toe

 

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Mooi dat er groen licht voor de ADO-supporters is gegeven. Scheelt een hoop potentiële overlast door lui die anders op eigen gelegenheid er toch bij probeerden te zijn.
    Er is nu alleen geen mogelijkheid geweest om het uitvak te testen op hufter-proofheid ; als er nu iets niet goed is, komt het pas tijdens een risicoduel naar voren :'(

Reageer