Carnavalsverenigingen Zwolle maken dvd-single

Het carnavalsseizoen 2007 / 2008 staat bol van de ludieke acties. De hoogheden en adjudanten van de Zwolse carnavalsverenigingen hebben dat ook dit jaar weer voor elkaar gekregen, maar wel met een serieuze ondertoon: een flink bedrag bij elkaar krijgen voor revalidatie centrum De Vogellanden en het Zwolse dierenasiel . Want ook tijdens carnaval denken zij aan hun medemens!

Donderdag, 20 december nemen de hoogheden en adjudanten van alle Sassendonkse carnavalsverenigingen een dvd-single op met niemand minder dan Harm Wolters, de Zwolse zanger Henri van Velzen en Tante Kippe. ‘Het kan altijd een stukkie beter’ is de titel van de dvd-single, want hulp kan áltijd een stukkie beter. Aan dit project werken maar liefst veertien carnavalsverenigingen mee. Drie jaar geleden namen de hoogheden en adjudanten ook al een cd-single op met Harm Wolters. De opbrengst van deze samenwerking ging naar stichting VG sport. Dit jaar hebben de deelnemers zich voorgenomen een nóg betere prestatie neer te zetten dan drie jaar geleden.

Ook carnavalsverenigingen gaan met de tijd mee: in plaats van een cd-single brengen zij een dvd-single uit. Daarmee hopen zij op nóg hogere verkoopcijfers en dus nóg meer opbrengst voor onze goede doelen. En dat is belangrijk, want dit jaar doneren zij aan maar liefst twee goed doelen. Een spannende uitdaging dus. Eén die de deelnemende artiesten en de hoogheden en adjudanten graag aangaan!

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Gaan we ook nog een feestje vieren?

  Er wordt nu alleen maar geld ingezameld voor de goede doelen. Op zich helemaal niets mis mee maar overdrijven we zo langzamerhand niet. :-

 2. o o o o zielig hoor die reacties! 😀 😀 ja ik ga er maar om lachen ik maak me er niet druk om hihihi doet een ander wel! ga zo door met de dvd!

 3. jaja het is niet goed of deugd ,niet ach ja zeur pieten blijven hou je toch, sommige gunnen een ander geen licht in de ogen.maar de hoogheden zijn goed bezig de toppies van zwollywood ;D

 4. En ik heb ook meegewerkt aan de DVD, morgen zijn de opnames voor de film in de studio, afgelopen maandag hebben ik en de rest van Blaasband That’s All al de rest van de muziek opgenomen.

 5. Hallo,,
  Ik vind dat er ook wel wat overdreven word
  Zeker met het kika, van de stadsprins, het is en blijft een goed doel, maar elk jaar het zelfde is wel een beetje saai + we hebben zelf ook geld zat nodig.
  Het moet een x klaar zijn met de goede doelen.
  Dan doen ze togh een x wat anders leuks met alle hoogheden zonder geld in te zamelen voor een goed doel??
  subsidies zat hoor hier in nederland
  8)

 6. Wat wil jij voor leuks doen met de hoogheden? Nog niet in de groep gegooid? Plof het hier neer, dit is een zeer invloedrijk medium in carnavalsland.

 7. nja der zijn zat (leuke) dingen wat er gedaan kan worden!
  maar tis altijd voor een goed doel snapje! mensen (niet alleen ik hoor) zijn er een beetje zat van, altijd voor een goed doel geld te geven..! tis allemaal goed bedoeld natuurlijk! maar ik snap de mense wel..!

Reageer