MIER wint Deltion Cabaret Festival 2007

Het grootste publiekscabaretfestival van Nederland, beleefde zaterdagavond in de Buitensoos zijn 12e editie. Een editie die zeer goed bezocht werd! De grote winnaar van het Deltion Cabaret Festival werd MIER.


MIER

Tien geselecteerde cabaretiers streden om ‘Ovatie’, de begerenswaardige bronzen Deltioncabarettrofee. MIER, met improvisatie cabaret, ging er met de hoofdprijs vandoor. Naast ‘Ovatie’ ontving de winnaar van het Festival een geldprijs van € 1.000,- en verzorgt bij de volgende editie in 2008 de openingsact voor een duizendkoppig publiek. De cabaretiers Brukx en Kempen, die net niet met de hoogste eer streken, ontvingen de aanmoedigingsprijs van 500,-. Bij het DCF bepaalt alleen het publiek hoe de cabaretiers hebben gepresteerd. De avond werd afgesloten met een geweldig optreden van stand-up comedian Jeffrey Spalburg.


De aanmoedigingsprijs was voor Brukx en Kempen…


De Noot


Nynke

Artikel delen:
Reacties 3
  1. De Noot heeft, ontzettend genoten van het “warme bad” waarin wij afgelopen zaterdag 3 keer in onder gedompeld zijn. Drie keer mogen spelen in de grote zaal, 3 keer mogen spelen voor een groot publiek, 3 keer mogen genieten van spontane reacties. Publiek en organisatie, ontzettend bedankt.

    De Noot

Reageer