Basskickers laat Hedon op zijn grondvesten schudden

Toegegeven, het moet je muziek smaak zijn en niet een ieder zal een avondje Basskickers ‘overleven’. Snoei harde hardcore in één monotone bass, die uit de luidsprekers van Hedon prefect tot zijn recht komt, dat is de rode draad die door een avondje Basskickers heen slingert. Op de dansvloer zelf is het druk, een grote verscheidenheid aan uitgaans mensen tussen de 18 en ruim 30 jaar oud, staan heftig te dansen waarbij ze één gemeenschappelijke vriend lijken te hebben, de bas.


Geoffrey Zehl en Gerrit Snellenburg

Al sinds 2003 organiseren Gerrit Snellenburg en Geoffrey Zehl Basskickers in Hedon. Het feest kent altijd een grote belangstelling uit deze scene, ver buiten Zwolle staat feest hoog aangeschreven en met regelmaat is het tijdens de voorverkoop al uitverkocht. Het succes achter deze formule is mede te danken aan een bijzonder streng deurbeleid, die enige vorm van extreem rechtse uitingen niet tolereert.

Daarnaast proberen de organisatoren bij elk feest voor een unieke line-up te zorgen, waarbij inmiddels in de loop der jaren al behoorlijk wat nationale en internationale gevestigde namen uit de hardcore-scene achter de draaitafels van Hedon hebben gestaan. Zaterdagavond was het de eer aan de DJ’s: Predator, Angerfist en The Guardian om de geluidsboxen tot het uiterste te doen drijven. 


De naam Basskickers komt van een kikker die op de draaitafel van Geoffrey stond

Artikel delen:
Reacties 8
 1. @Pedro of andere admin’s.
  Ik probeerde de derde foto als bureaubladachtergrond te gebruiken, maar krijg ‘m dan in hetzelfde formaat als hier afgebeeld terwijl ik ‘m graag beeldvullend wil hebben.
  Is dit technisch (niet) mogelijk of doe ik weer eens iets niet goed? :'(
  Gezien mijn onhandigheid op PC-gebied zal het wel uitdraaien op de tweede optie….. 😉 ;D ;D

  ============

  Dat is technisch niet op die wijze mogelijk inderdaad.
  Dan rek je het uit, en zal je niet het gewenste resultaat krijgen.

 2. Ik heb het geprobeerd vis het opslaan naar eigen afbeeldingen en dan als bureaublad, maar nu is ie weer (iets) te groot en ook minder scherp. 🙁
  Jammer, want ik vind het een sensationeel mooie foto!
  Het licht (spot) boven de voorste persoon zit nu aan de rand van het scherm.
  Nou ja, ik zal er maar weer eens iemand met meer sjoegem bij vragen… 😀
  Of weet je zo een simpele oplossing voor mij?
  Bedankt voor het antwoord!

  za 9 feb
  BASSKICKERS (The Guardian’s Birthday Bash edition)
  UNEXIST / NYOCORE / NEXES / DAZZLER / NA-GOYAH / S’APHIRA / MC DA WISEGUY
  open 21:00 / aanvang 21:00 / 18+ / ?? 12,50

  Een bomvolle editie van het vertrouwde hardcore feest van Hedon. Onze eigen resident The Guardian viert deze Basskickers zijn verjaardag en om dat te vieren nodigen we een paar hele fijne collega’s uit. Hard, harder, hardst is het motto en iedereen is uitgenodigd. Laat je zwembroek maar thuis, oefen niet op het koekhappen en je wordt zeker niet thuisgebracht… gezellig wordt het wel, als vanouds!
  NB: Minimale leeftijd: 18 jaar

Reageer