Anco Jansen mag bij FC Zwolle vertrekken

De kans dat Anco Jansen naar Cambuur Leeuwarden vertrekt is klein. De middenvelder, die van FC Zwolle mag uitkijken naar een andere club, omdat er een vertrouwensbreuk is tussen de speler en trainer Everse, is volgens Zwolle-directeur Gerald van den Belt niet in beeld bij de Leeuwarders. Jansen heeft in Zwolle nog een contract tot juli 2009.

In De Stentor verklaart Van den Belt dat bij Zwolle niks bekend is over een overgang naar Cambuur. “Ik heb van Edwin Olde Riekerink, zijn zaakwaarnemer, nog niets gehoord. Dat kan ook pas op het laatste moment gebeuren, omdat Jansen transfervrij weg mag. De nieuwe club hoeft bij wijze van spreken alleen maar aan te geven dat ze hem overnemen.”

Om Jansen de kans te geven ergens op proef te gaan gaat de 18-jarige middenvelder, evenals Juscemar Borilli en derde doelman Ivar van Harskamp, niet meer op trainingskamp naar Mallorca. “De kans bestaat dat Jansen in januari bij een andere club op proef kan komen. Die ruimte willen we hem graag geven.” Bron: Voetbalprimeur

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer