Burgemeester Meijer ontvangt Mickey Mouse

Van 30 januari tot en met 3 februari vindt in de IJsselhallen te Zwolle de spectaculaire ijsshow Disney On Ice Disneyland Adventure plaats. Het is dit jaar voor het eerst dat Mickey, Minnie, Donald, Goofy en Pluto met al hun vrienden naar Zwolle komen.

Op vrijdag 21 december a.s. zal Mickey Mouse feestelijk in Zwolle worden onthaald door Burgemeester drs. H.J. Meijer.  Om zijn dank voor de gastvrijheid van Burgemeester Meijer en de stad te laten blijken neemt Mickey 50 vrijkaartjes voor Disney On Ice Disneyland Adventure mee. Burgemeester Meijer heeft er voor gekozen deze kaarten aan Stichting Zwolse Jeugdhuizen en Zaalvoetbalvereniging WRZ/De Boog te schenken. De Stichting Zwolse Jeugdhuizen is een kleinschalige instelling voor jeugdhulpverlening. Zaalvoetbalvereniging WRZ/De Boog organiseert samen met de K.N.V.B. zaalvoetbalcompetitie voor spelers/speelsters met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

De voorstellingen worden gehouden van 30 januari tot en met 3 februari 2008 in de IJsselhallen in Zwolle. Al sinds 1988 bezoekt Disney On Ice ons land en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot één van de grootste familieshows van Nederland. 

Meer informatie op www.disneyonice.nl

Artikel delen:

Reageer