Leonardo op proef bij FC Zwolle

De Braziliaan Leonardo zal de komende dagen op proef zijn bij FC Zwolle. De middenvelder moet de technische staf van de Jupiler League-ploeg overtuigen van zijn kunnen.

Indien de speler goed genoeg wordt bevonden, zal Zwolle eerst moeten wachten op het vertrek van een speler. Anco Jansen lijkt de eerste te zijn die zal vertrekken bij de eerstedivisionist. “Het is financieel gezien simpel. Er zijn geen mogelijkheden. Dat zal pas veranderen als er iemand vertrekt”, meldt directeur Gerald van den Belt tegenover De Stentor. Leonardo zou niet de eerste Braziliaanse speler worden in het team van Jan Everse. Ook Juscemar Borilli en Eric Botteghin komen al uit in het blauw-witte shirt van de Zwollenaren.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Ben benieuwd…. Het swingt dit seizoen al aardig bij onze fc, maar blijkbaar zijn er toch de ambities om dit seizoen kampioen te worden.
    Forza Zwolluh!

  2. Een speler op proef, terwijl je er in principe nog geen ruimte voor hebt in de selectie… :-
    En wat als er een verdediger vertrekt, kan deze middenvelder dan zijn plek opvullen? Ik vind het maar een rare gang van zaken, maar Van Ginkel zal wel met een overschot zitten in zijn stal…

Reageer