Zwollenaar door het lint aan Voorstraat

Een 44-jarige man uit Zwolle is woensdagmorgenvroeg, 19 december, aangehouden op de Voorstraat. Hem was de toegang tot een horecagelegenheid ontzegd omdat hij geen lidmaatschap kon overleggen.

Dat ontaardde in een woordenwisseling, bedreiging en een vechtpartij met het personeel bij de deur. Dat hield hem in bedwang en gaf hem over aan de politie. Ook tegen de politiemensen ging hij tekeer, waarbij hij één van hen beledigde. Tegen de man werd door twee personeelsleden aangifte gedaan. De Zwollenaar werd ingesloten en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 17
 1. Is het VP de enige toko in Zwolle voor pashouders? Waarom mag de rest er eigenlijk niet in? Volgens mij zit er nog subsidie in die toko ook, want toen ik er illegaal op een reunie was (als zgn oudste ex-student hahaha) vond ik de consumptieprijzen erg aangenaam.
  @Joop: ben al een kleine, nee laten we zeggen een vette 25 jaar aan het stappen in de Voorstraat. Nog nooit problemen gehad.

 2. @Dick
  Het VP is een vereniging, Eureka aan het Assendorperplein ook bijvoorbeeld (zonder structurele subsidie trouwens). En bij verenigingen moet je nou eenmaal lid worden, dat is wettelijk zo bepaald!

 3. Geloof niet Jos dat ze bij Eureka mensen weigeren. Sterker nog ze zijn er zeer gastvrij, goed en goedkoop vwb het eten.
  Studenten willen altijd apart zijn en zijn vaak arrogant. Not my piece of cake. Wel leuk om ze een beetje af te zeiken 😉

 4. vraag in een willekeurige kroeg maar eens aan het personeel wat ze van vliegende paard vinden

  oneerlijke concurrentie noemen ze dat.
  hvp wordt maar groter en groter over de rug van de gewone man
  wij betalen met onze belastingcenten het goedkope bier van de student, en dat heet dan subsidie

 5. @ Piet: het bier van dezelfde student die gelijk als hij/zij een baantje heeft “de gewone man” nog verder uitkleed middels managementsbeleid of via de politiek. Dan nog beter een keet idd. Wist niet dat ze nog in Zwollywood waren. Wij hadden destijds ongeveer de eerste in Zwolle in de achtertuin, weliswaar meer een zuipschuur als een keet, maar toch 😀

 6. Of als tandarts, dierenarts of andere specialist. SNIJDEN in die (bovenstaand topic en toplagen ziekenhuizen) overbodige managementslagen!!! Is dat geen politiek statement?

Reageer