Hedon vrijwilligers zijn cruciaal voor organisatie

Vorige week was het even spannend voor de vrijwilligers van popcentrum Hedon. De vrijwilligerscentrale Zwolle reikte tijdens een feestelijke avond de vrijwilligersprijs 2007 uit. Ook aan Hedon zijn veel vrijwilligers verbonden en na een roerig jaar waarin deze medewerkers het mogelijk maakten om gewoon door te kunnen draaien, werden zij genomineerd in de categorie vrijwilligersgroepen. Uiteindelijk ging de prijs dan niet naar Hedon. “Maar dat wil niet zeggen dat we niet ontzettend trots zijn op onze mensen. Sterker nog, we durven gerust te stellen dat Hedon zonder haar vrijwilligers niet overeind had kunnen blijven”, laat Aldwin Ensing namens Hedon weten.

Ensing: “Inmiddels naderen we 2008 en dat jaar gaan we met een vette glimlach tegemoet. Bezoekersaantallen trekken aan, programmering ziet er supergoed uit en bovenal kunnen we rustig stellen dat we weer leuke dingen gaan doen! Zoals eerder aangegeven draait Hedon op een groot aantal vrijwilligers. Om alle producties mogelijk te maken kunnen we er zelfs nog wel meer gebruiken. Zowel voor als achter de schermen wordt door iedereen hard gewerkt om het publiek te laten genieten van zijn of haar favoriete band of dj. Of het nu gaat om de verkoop van toegangskaarten, het tappen van een biertje, het verzorgen van licht of geluid, het opvangen van artiesten of verzorgen van publiciteit; vrijwilligers kom je in de hele organisatie tegen.”

Lijkt jou het leuk om te werken binnen een gezellige, maar professionele organisatie? Ben je niet vies van een gezonde dosis hard werken? Meld je dan aan als nieuwe vrijwilliger door te mailen naar info@hedon-zwolle.nl of even te bellen met 038 4527229. Ervaring hoef je niet te hebben.

“Oh ja, vrijwilligers verdienen dan wel geen rooie cent bij Hedon, maar krijgen er toch veel voor terug! Zo mag je als medewerker gratis naar alle producties in Hedon, mag je ook nog tien keer per jaar iemand gratis meenemen, ontmoet je veel nieuwe mensen en doe je ook nog eens heel bijzondere ervaringen op! Bovenal is het simpelweg gewoon leuk om in Hedon aan het werk te zijn!”

Artikel delen:
Reacties 4
  1. nu alleen nog wat lagere entreeprijzen… en afschaffen van die euro ‘servicekosten’ die er bij ieder kaartje bij op komt…

    Of zouden ze geen vrijwilligers meer krijgen als de drempel zo laag is dat iedereen het kan betalen?

  2. nee hoor, ben zelf vrijwilliger, en buiten gratis naar concerten is het ook gewoon leuk om te werken. Enne, moet je eens met de gemeente gaan praten… of zelf een poppodium beginnen, wie weet, kunnen we zien of het goedkoper kan!!
    Beetje niet onderbouwde mening, offe….
    En, als je geen servicekosten wilt betalen en geen geld voor de entree hebt, wie weet… kun je vrijwilliger worden ;D

Reageer