Sinterklaas is weer in Zwolle - Foto: Arjen van der Zee
Foto: Arjen van der Zee

Sinterklaas is weer in Zwolle

Zwolle – Zaterdagmiddag is de Goedheiligman weer door vele kinderen met hun ouders welkom geheten in Zwolle. Dit jaar volgt de Sint een andere route door de binnenstad dan andere jaren.

Nadat Sinterklaas door Burgemeester Henk Jan Meijer welkom werd geheten op het Rodetorenplein vertrok hij in een optocht door de stad richting Grote Kerplein waar afsluitend nog Het Grote SInterklaasfeest gevierd zal worden met diverse activiteiten.

Onder andere is hier te tekenen, springen, klimmen, dansen, schminken, voetballen en nog veel meer.

Foto's 3
Sinterklaas is weer in Zwolle - Foto: Arjen van der Zee
Foto: Arjen van der Zee
Sinterklaas is weer in Zwolle - Foto: Arjen van der Zee
Foto: Arjen van der Zee
Artikel delen:
Reacties 14
 1. Wat een mooie zwarte pieten,nu alleen nog de gouden ring door de neus en de traditie is in ere hersteld.
  Goed dat ook links Zwolle niet aan die gekkigheid meedoet zoals kaas en veegpieten.


  ⚠️ Meld

 2. Zijn er geen anti anti zwarten pieten op de Zwolsche A28 gesignaleerd? Ik zou het rode kruis matrix bord ditmaal wel genegeerd hebben. Wat doen die gestoorden op onze autosnelwegen? Zo snel mogelijk deraf met die PVV stemmers voordat er echte ongelukken gebeuren.


  ⚠️ Meld

 3. Hoe een kinderfeest wordt gedomineerd door politiek rechts. Het moet niet veel gekker worden in ons koude kikkerlandje. Geef ons ons kinderfeest weer terug. Wat maakt het nou uit welke kleur de pietermannen hebben. En al heeft de sint een tafelkleed om met een afdruk van een asbak. Een kinderhand is gauw gevuld.


  ⚠️ Meld

 4. Ja, de kindertjes in Dokkum zullen heel blij zijn dat een stel neo-nazi’s met medewerking van de autoriteiten op illegale en levensgevaarlijke wijze een paar zwarte mensen het demonstreren onmogelijk heeft gemaakt.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.