De Sjonnies in de Broerenkerk, maagdelijk wit

Inmiddels bijna traditioneel sluit de familie Ruysdael ( De Sjonnies ) het jaar af met een kerstshow in de Broerenkerk. Een bonte gezelschap van concertgangers in het wit was het zaterdagavond het tafereel in een tropisch warme Broerenkerk. De Sjonnies weten het publiek als geen ander te bespelen, bij de bekende top nummers galmde de naklank van het meezingen tot ver buiten de stadsgrachten door, menig nachtmis zou er de koude rillingen van krijgen.

Na hun grote doorbraak in 1995 “Dans je de hele nacht met mij” is er eigelijk geen eind aan het succes van deze ‘los geslagen familie’ gekomen. Overal in het land waar De Sjonnies hun optredens geven is het steevast uitverkocht, ook dit jaar was er in Zwolle ruim een maand voor de aanvangsdatum geen ticket meer te krijgen.

Het geheim achter het succes lijkt simpel: Nederlandstalige meezingers, verpakt in een show met veel glitter en glamour met een enorme knipoog. Na het succes van voorgaande jaren is besloten om ook dit jaar de dresscode wit te hanteren, wat resulteerde in een kerk vol witte ‘engelen’. Naast De Sjonnies stonden in het voorprogramma Peter Selbach en Popcorn King. 

Meer foto’s van Kerstshow, White Edition Christmas T(h)ree van De Sjonnies in Zwolle bij ‘Lees verder…’

 

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Beregaaf zeg! Zwaar benieuwd naar de meningen van de bezoekers. Klim eens in de pen Ir(ritant)mo! Je bent immers gevangen in een foto 😉 Nota bene achter 4 bijzonder schone dames. Waarvan er 1 bij jou schijnt te horen. Verder weet ik natuurlijk niet hoe dat allemaal samengesteld en gecombineerd was op het eind van het feest 😀

  2. knappe kerel die dazerd met zien roze kleper op de kummus,,,,,,,,,
    stink an de rest,,,,,,, van de mejongens,,,,, uit ut turkse rijk

Reageer