Vier mannen aangehouden voor mishandeling

Op zaterdag 22 december omstreeks 01.00 uur werden op de Melkmarkt vier Zwollenaren (25, 27, 41 en 44 jaar oud) aangehouden voor mishandeling. De 41-jarige man zou in een horecagelegenheid op de grond hebben gespuugd. Toen de eigenaar daar iets over zei, werd hij door de 44-jarige man vastgepakt en door de 41-jarige man in het gezicht geslagen.

De twee andere heren, 25 en 27 jaar, zagen dit gebeuren en zijn er tussen gesprongen. Zij hebben de eerder genoemde mannen geslagen en geschopt. Het gevecht verplaatste zich daarop naar buiten, waar de mannen door surveillerende politiemedewerkers en een portier konden worden aangehouden. De vier mannen werden overgebracht naar het bureau en voor nader onderzoek ingesloten. Er zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Lekker volk die oudsten; iets uitlokken. Maat pakt eigenaar vast en de lama slaat de waard in het gezicht. 2 veel jongeren komen er tussen sloegen en schopten zodanig dat het buiten verder ging….stuur ze maar met een vette bekeuring huiswaards.

Reageer