IJsbeeldenfestival tijdens donkere dagen in Zwolle - Foto: Arjen van der Zee
Foto: Arjen van der Zee

IJsbeeldenfestival tijdens donkere dagen in Zwolle

Zwolle – Van 23 december 2017 tot en met 4 maart 2018 is het grootste ijssculpturen festival van Europa te bekijken in een 1.500 m² grote vrieshal in de IJsselhallen in Zwolle. Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Het thema van het Nederlands IJsbeelden Festival dit jaar luidt: Wereldberoemde verhalen. De beste ijs-kunstenaars uit de hele wereld komen naar Zwolle waar ze in een 1.500 m2 grote vrieshal aan de slag gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Daarmee creëren ze betoverende themawerelden en meer dan 100 ijssculpturen tot wel 6 meter hoog.

Er is ook een uitgebreid horecaterras waar je kunt genieten van winterse hapjes en drankjes. En tijdens de Kerst- en voorjaarsvakantie zijn er diverse (kermis)attracties kunnen kinderen deelnemen aan een workshop ijscarven. Het Nederlands IJsbeelden Festival vindt plaats bij de IJsselhallen in Zwolle (Rieteweg 4). Het evenement is dus makkelijk bereikbaar met auto en met openbaar vervoer. Openingstijden: alle dagen van 10.00 – 17.00 uur.

We hebben op onze Facebook een speciale actie. Met wie wil jij graag naar het IJsbeeldenfestival toe?

Artikel delen:
Reacties 1015
 1. Robin Groenhorst Mylène Reiman-van Campen Richard Reiman wil ik graag meenemen. Ik ben een Zwollenaar maar woon inmiddels al 7 jaar niet meer in Zwolle. Ik ben nog nooit naar het ijsbeeldenfestival geweest maar het lijkt me super mooi! Ons zoontje van 3 maanden is ook gek op mooie lichtjes


  Maak melding

 2. Superleuk om samen met mijn Facebookloze man Frank naartoe te gaan! Ik ben er nog nooit geweest. Ik ben geboren in Zwolle maar woon inmiddels bijna 25 jaar in Zevenaar.
  Dat kunnen we dan mooi combineren met een bezoekje aan mijn familie.


  Maak melding

 3. graag…wij stonden er vorig jaar met ontzettend veel zin maar helaas was de wachttijd toen een 3 uur en zijn we teruggekeerd met onze kinderen. Zou met deze kaartjes graag en herkansing willen…dan vertrekken wij extra vroeg van huis


  Maak melding

 4. Ik wil heel erg graag met m’n dochtertje Annie Roossien samen gaan! Ik heb alle edities met haar meegemaakt totdat ze vorig jaar besloten om naar Amsterdam te gaan. Nu ze weer terug zijn wil ik hoe dan ook weer gaan. M’n dochter is 7 en vind de ijsbeelden echt geweldig. In combinatie met t treintje wat gaat rijden zou het echt een geweldig uitstapje worden!


  Maak melding

 5. Dmitri van Goor Wim Rensen Ilse Elisa Rensen Quoc Viet Trang Ronald Hoiting Sabine Straus Sander Hoiting en Byanca natuurlijk… misschien leuk om de 29e naar toe te gaan? Gevolgd door een rondje schaatsen op de schaatsbaan? 2 gratis kaarten zouden dan natuurlijk érg goed van pas komen..


  Maak melding

 6. Met Yana Yana. Op 12 december wonen we een jaar samen, dat is de datum waarop ze in Nederland arriveerde. Het thema dit jaar weet ik zeker van dat ze het leuk zal vinden. Dus het zou een leuk uitje zijn voor ons met een goede reden.


  Maak melding