Michel van Oostrum nieuwe trainer Vv. Berkum

Berkum heeft  Michel van Oostrum aangesteld als hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen. De 41-jarige trainer uit Emmen treedt per 1 juli 2008 in dienst bij de zaterdag 1e klasser. Hij heeft een contract voor één seizoen getekend met een optie voor nog een jaar. 

Van Oostrum is momenteel voor het 3e seizoen trainer van de koploper uit de 2e klasse, OZC uit Ommen en is tevens trainer/coach van de beloften en spitsentrainer van de betaald voetbal organisatie FC Emmen. Van 1985 tot 2002 speelde de voormalige topschutter ruim 400 wedstrijden in het betaalde voetbal waarin hij bijna 200 scoorde. Hij werd  tweemaal gekozen tot de beste speler van de 1e divisie. Berkum speelt in de 1e klasse D Oost van het zaterdagvoetbal en voert momenteel de ranglijst aan met twee punten voorsprong op SVZW uit Wierden, dat een wedstrijd minder speelde.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Wel een opgewonden standje langs de lijn! Toch zal hij hopelijk niet met de kampioensschaal uit Ommen vertrekken. Dat moest medekoploper WVF eindelijk maar eens doen. Met nog 9 potjes is het doelsaldo altijd nog 3 beter. Vandaag ff het Zwolse zaalvoetbaltoernooi winnen in de WRZV-hal. Kan er helaas niet bij zijn. Oh eh, on-topic Volgend jaar wel alle succes Michel van O.!

Reageer