Jesper Hogedoorn naar FC Zwolle

Op het trainingskamp in Mallorca zal FC Zwolle een nieuw gezicht begroeten. Keeper Jesper Hogedoorn zal de gelederen komen versterken. Hij zal op amateurbasis bij FC Zwolle komen en is afkomstig van Stormvogels- Telstar. Ten gevolge van blessures was de positie onder de lat zorgwekkend bij eventuele verdere calamiteiten. 

Verder heeft de club het aflopende contract met Eric Botteghin verlengd. De 20-jarige centrale verdediger tekende een nieuwe verbintenis voor drie jaar. Eric kwam in januari 2007 naar Zwolle. Sinds zijn komst naar Zwolle zijn de resultaten boven verwachting. Zo werden vorig seizoen op de laatste speeldag de play-offs bereikt en staat FC Zwolle momenteel met nog 16 wedstrijden te gaan op twee punten van koploper RKC Waalwijk. Samen met de doorlopende contracten van Boer, Moisander, Reijnen en Van der Haar bezit FC Zwolle momenteel een waardevolle verdedigende as.

Artikel delen:
Reacties 16
  1. Staat er idd een beetje duf…..volgend seizoen pas. Als je in deze positie niet voor het kampioenschap speelt!? Volgens mij ook de enige manier om te promoveren. Die nacompetitie is mij te vaak voor de eredivisieclubs.

  2. Hij schijnt betaald te zijn door een onbekende geldschieter. Na verluidt wordt er volgende week meer bekend over een in Zwolle bekende sponsor die 2 spelers wil betalen……..

  3. : dick
    Vrees mee. De arrogante houding van het FC Zwolle bestuur, eerder dit seizoen, tegen Everse kan ook meespelen in een keuze.

    Alles is mogelijk………….
    Alhoewel uit betrouwbare bron: F. de Haan mogelijk, voor de rest van seizoen naar Almelo…..maar daarna ?? >:( >:(

  4. Mooi dat Botteghin blijft en wat betreft Jan Everse? Jantje blijft gewoon en anders nemen de supporters het wel voor hem op. Betsuur kan niet aan de gang blijven!

Reageer