WVF winnaar Jo van Marle toernooi 2007

WVF uit Westenholte is de winnaar geworden van het tweedaagse Jo van Marle zaalvoetbal toernooi in de WRZV hallen. In een voor de neutrale toeschouwer heerlijke finale waarbij beide teams af en toe vergaten dat het om zaalvoetbal ging, wist WVF na een penaltyreeks de wedstrijd te winnen. In de slot seconde van de reguliere speeltijd wist Berkum nog gelijk te komen ( 3-3 ), de verlenging leverde beide teams uiteindelijk niets op. De penaltyreeks werd door Berkum minder precies genomen, zij troffen twee maal de paal, waardoor WVF zich de nieuwe kampioen mag noemen van een zeer geslaagd toernooi.


WVF winnaar, Jo van Marle zaalvoetbal toernooi


Keeper van Berkum stopt hier één van de penaltys

Traditioneel in Zwolle, sluiten een aantal Zwolse voetbalclubs in de zaal het jaar af met het meedoen van het Jo van Marle (oud-KNVB-voorzitter) zaalvoetbal toernooi. Een tweedaagse strijd om de eer, die overigens in 2006 nog naar vv Berkum ging. Dit jaar deden 13 teams uit Zwolle mee, waaronder SV Zwolle, Dieze West, EDON en een jeugdelftal van FC Zwolle. Het toernooi wordt in deze vakantieperiode altijd goed bezocht door publiek, ook tijdens de finale zat de tribune bom vol. Dieze West die dit jaar als de aangewezen titelkandidaat getipt werd, eindigde niet in de prijzen. In strijd om plaats 3 en 4 ging een jeugdelftal van FC Zwolle met 5-2 ten onder van SV Zwolle, die door dit resultaat als 3e eindigde. 


In een harde en spannende finale

Artikel delen:
Reacties 20
  1. Dat ze Meintjes uberhaupt meenemen de zaal in….. Beetje comedy maken in het veld wil nog wel, maar als het op techniek aankomt. In het veld niet maar 1 potje gezien; zijn invalbeurt vorig seizoen thuis tegen Be-Quick. Viel bar tegen. Maar ok niet objectief als je maar 1 potje ziet.

Reageer