Aanrijding personenauto met ambulance

Op de Hermelenweg zijn zaterdagmiddag 29 december een 78-jarige bestuurder uit Gramsbergen en een 32-jarige inzittende uit Zwolle gewond geraakt bij een aanrijding met een ambulance. De 78-jarige bestuurder reed vanuit de richting Nieuwleusen. Bij een wegversmalling stuurde hij naar links en zag daarbij de hem tegemoetkomende ambulance over het hoofd. Hierdoor ontstond een frontale aanrijding. De man en zijn bijrijdster zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. N.B.De ambulance reed niet met spoed.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Aanrijding personenauto met ambulance”

  1. Hmmm als je een tegemoetkomende ambulance over het hoofd ziet, mogen er wel vragen gesteld worden over de rijvaardigheid van deze bejaarde.

  2. Zeker op die weg (parallelweg van A28)… hoe kun je daar wat over het hoofd zien? Die keuringen voor ouderen zijn dus blijkbaar geen overbodige luxe.

    Ik scheer niet alle ouderen over één kam (mijn oma van 75 is bijvoorbeeld nog een uitstekende chauffeur die maandelijks naar Duitsland heen en weer rijdt), maar de rotte appels worden er zo in ieder geval eerder uit gehaald.

Reacties zijn gesloten.